Het zal je kind maar wezen

Het zal je kind maar wezen

En daar doel ik mee op de veilingvissen die er op dit ogenblik worden aangeboden op de veiling van Momotaro nu 15-16 april.

De nieuwe kaarten die gedeeld zijn door de winst van Lion Queen in de All Japan Show eerder dit jaar, zullen terdege uitgespeeld worden, en wij zullen helaas de spelers zijn die moeten ondergaan.

Je kan al een kijkje nemen op de website van Momotaro. Deze zijn ze nog volledig aan het bijvullen, en de filmpjes zijn nog niet opgeladen, maar je kan al wel wat rondsnuffelen in het aanbod.

Schrik niet als je de lengte afleest van de tosai, want 51 cm voor een tosai die nog maar 10-11 maanden is, doet je eventjes slikken. Dit is natuurlijk een uitzonderingsgeval, maar de kleinste is 36 cm, en de meeste zitten een eind boven de 40 cm.

Niet meer normaal zul je denken ? Tja, je moet eigenlijk je hand in eigen boezem steken, want het zijn jullie die grote koi wensen, en de kweker doet enkel datgene waar de beste kaarten liggen om de zaken rendabel te houden.

Wat is het toch met grote koi ? Hoe komt het dat ze ons zo aanspreken als ze zo groot zijn. Voor mij geld hetzelfde hoor, want ik word ook stil als ik deze giganten zie rondzwemmen, en mijn medereizigers, Polleke en Matthijs ook. Het heeft iets magisch wat je niet kan omschrijven, want als iemand naar mij komt om een koi, is de grootte dikwijls doorslaggevend.

Nu is het zo dat ik pas terug ben van Japan, en dat ik in principe ook op deze veiling aanwezig zou willen zijn. Dit is enkel interessant natuurlijk als ik mensen heb die een bod willen uitbrengen op één van deze tosai.

Ik zal dan ook speciale voorwaarden hanteren indien je een bod wil uitbrengen. Wie interesse heeft om te weten wat mijn voorwaarden zijn, kan me het beste een mail sturen, zodat ik een correcte informatie kan geven van hoe en wat een bieding kan inhouden. Als er voldoende liefhebbers zijn, wil ik nog even een vliegtuigticket boeken.

In het filmpje dat ik onlangs heb gemaakt, kan je de veilingkoi nog even bewonderen op zowat 1.15 minuten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137