Interkoi arendonk of bij Nikoi Vijvermaterialen en uiteraard in Almere. Het kan pas afgehaald worden eind januari of begin februari.

" /> Interkoi arendonk of bij Nikoi Vijvermaterialen en uiteraard in Almere. Het kan pas afgehaald worden eind januari of begin februari.

" />

Hexamedium

Begin volgende maand komt er een grote hoeveelheid hexamedium binnen.

Ik heb het produkt reeds meerdere malen voorgesteld en besproken, en indien je een goed en dankbaar filtermedium wil hebben, lijkt het me raadzaam om dit op tijd te bestellen.

Bestellingen kunnen gedaan worden rechtstreeks bij Interkoi arendonk of bij Nikoi Vijvermaterialen en uiteraard in Almere. Het kan pas afgehaald worden eind januari of begin februari.

Zoals iedereen weet scoren losse filtermedia hoge punten op het gebied van waterdoorstroming. Het heeft niet snel de neiging tot dichtslibben en kan met veel rendement toegepast worden in zowel trickel- als bakkishowers alsmede in onderwaterfiltering. Het gaat hier over keramische pijpjes van zo'n 3 cm. lengte, die in, zoals gezegd, zeskantige vorm met een opening in het midden aangeboden worden. Qua materiaal en uiterlijk lijken de pijpjes enorm veel op het bekende superfiltermedium Siporax. Het heeft ook duizenden microscopisch kleine oneffenheden (poriën) waardoor het een enorm aanhechtingsoppervlakte heeft en zorgt voor een gigantisch filterend vermogen.

Voor een optimale werking heb je ca. 100 kg nodig voor een vijver van 15-20 m³

Meer afbeeldingen

Hexamedium: afbeelding

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml