Hoe gaat het in de serre ?

Hoe gaat het in de serre ?

Het is weeral een tijdje geleden dat we een update te zien kregen van de koi in de serre. Gisteren ontving ik nog een filmpje en dat zag er meer dan goed uit.

Ze zwemmen ontspannen en rustig rond zoals je kan zien. We hebben ze niet gebowld of gemeten,  laat ze maar rustig doen. Er zitten ook slechts 10 koi in de serre en dat heeft zeker voordelen. Ze zijn echter nog niet allemaal verkocht, en dat stoort me toch wel iets !

Er zijn nog 4 koi over die je aandacht opeisen. 2 Kohaku en 2 showa. Ik zie ze rondzwemmen en dat ziet er meer dan goed uit. Misschien zijn er mensen die toch nog interesse hebben voor één van deze koi. Natuurlijk zou het leuk zijn om alle koi verkocht te hebben, maar dat kan je helaas niet forceren.

Het is een groep gosanke en dat wordt vooral ondersteund door wit en rood met een vleugje zwart. Een mooi gezelschap, en in mijn ogen kan er niets boven gosanke, maar dat wisten jullie zeker al wel. Tegenwoordig eisen de golden corn mijn aandacht op, daar heb ik een zwak voor.

ginrin karashigoiIn mijn gedachtengang wil ik de overblijvende golden corn in de loop van het zomerseizoen misschien wel in de serre verder laten ontwikkelen, we zien wel. Als ik me niet vergis gaat komend weekend de AJKS 2021 van start. Wij hebben er 1 koi ingezet die meedoet aan de show. Hopelijk met succes.

Neen, het is geen gosanke, maar de ginrin karashigoi van Taniguchi San, die dit voorjaar aangekocht werd tijdens de Chugoku veiling in maart. 

Laten we er het beste van hopen. Ze zal ingezet worden in de 65Bu klasse, of de klasse tussen de 60 en 65 cm.

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml