Iedere dag een korte update

Iedere dag een korte update

Het ging er gezellig aan toe gisteren. Ik had geen volk verwacht en had me al voorbereid om enkele koi te filmen, maar om 10 uur waren er al klanten paraat. Op deze manier is het bowlen van enkele koi toch gezelliger.

Ik heb besloten om enkele koi te filmen die nog niet verkocht zijn. Ze zijn nu al meer dan een week aangekomen en zo kan ik ze tegelijkertijd ook even controleren. Het is een nadeel als je de koi online moet kopen, want je weet  niet precies wat je in de pan hebt.

De echte waarheid komt nu pas aan het licht. Je hebt een massa geld uitgegeven, en je moet maar afwachten of je het goede oog gehad hebt  ja of neen. De koi die ik vandaag eventjes in het zonlicht zet is een sanke van Momotaro die ik in oktober dit jaar heb aangekocht. 

Ik zie dat ik de certificaten nog niet hebt toegevoegd, dus dat is nog een werkje voor van de week. Het is sanke SA-V21-10241. Nog eventjes nagemeten en ik kom op 61 cm. Ik sta toch telkens versteld van de grootte tegenwoordig. Met haar 61 cm op 17 maanden is dit al een serieuze kandidaat jumbo die nog veel te bieden zal hebben.

Er is weinig op af te merken. Zuivere lange body, goede huidkwaliteit met stevig beni en sterk sumi. Een patroon dat volgens mij door iedereen wel gesmaakt wordt en als ik de koi vastneem in mijn handen voel ik toch gewicht. Met andere woorden, weinig op aan te merken.

Dit is zeker geen miskoop en een sanke die nog aardig wat toekomst in zich heeft en zeker de moeite om verder te laten ontwikkelen. Ik had de prijzen graag wat gunstiger willen aanbieden, maar het is wat het is momenteel, de prijzen rijzen met de coronatoestanden de pan uit.

Het is pompen of verzuipen, meegaan met de gang van zaken of zich gewonnen geven, en dat gaan we nog niet doen. Ik zet de koi telkens voor 1 dag in promotie om het voor enkele mensen aantrekkelijker te maken. Het zijn geen koi die het niet in zich hebben om niet bij te houden, ze mogen gerust  een jaartje verder ontwikkelen hier.

Dus als je interesse hebt maak dan gebruik van de promotie. Morgenvroeg zelfde tijd is de promotie verdwenen. Uiteraard mag de koi gratis blijven tot ongeveer 1 april, dan zouden de koi moeten opgehaald worden. 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Matthijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml