Ik ben aangekomen

Ik ben aangekomen

Rond 19.55 landde de vlieger in Okayama. Dan is het nog een 15 minuten rijden naar het hotel.

Het eerste wat er dan gedaan wordt is de koffers naar de kamer doen, eventueel kennismaken met andere klanten, en dan een hapje gaan eten. Dikwijls ben ik alleen, en dat bevalt me, maar deze trip heb ik het gezelschap van een vriendelijke Noor die naar de naam Harald luistert.

Wat wil je eten ? Steak natuurlijk, maar toen ik de foto liet nemen, was mijn steak al ribbedebie. De vlucht was goed verlopen, van Amsterdam naar Seoul slechts 9.30 uur vliegen, en van Seoul naar Okayama 1 uur en 15 min. vliegen, een perfecte routen.

Het wachten in Seoul duurt soms wat lang, maar ik heb ondertussen mijn plekjes gevonden. Met plekjes bedoel ik dan een plaats waar je gratis een zetelmassage kan laten doen, (echt goed) een free internet zone, en goede plekjes om te rusten. Vandaag had ik een nieuw stekje aangeboord met een zetel waar je zalig in kunt gaan liggen, met een goede film erbij. Het enige probleem was dat ik niet in slaap mocht vallen, want tijdens de vlucht had ik niet veel geslapen.

Enkele films bekeken, waaronder de toch wel zeer speciale film "Life of Pi" en een gouden oude "Cool hand Luke" van 1967. Morgen is het weeral een veiling, wat op den duur ook een gewone zaak gaat worden. Of ik iets zal scoren hangt van de omstandigheden af, we zullen wel zien.

Paul had een 10-tal koi van de veiling van Sakai te pakken gekregen, maar geen spek voor mijn bek. De prijzen zouden nog wel gekund hebben, maar de koi gekoppeld aan de prijzen vond ik dan weer niet optimaal. We zullen het dan maar met Momotaro en Taniguchi moeten doen, en weet je wat ? Dat vind ik zelfs helemaal niet erg....

Afwachten tot morgen is de boodschap.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240