de kohaku van Matsu en de shiro van Dainichi

" /> de kohaku van Matsu en de shiro van Dainichi

" />
Info over onze kleintjes

Info over onze kleintjes

Van de week kreeg ik een filmpje aan van de kweek van Ray, je weet wel, van de kohaku van Matsu en de shiro van Dainichi

Dit is de mail die ik ontving:

Hallo Luc, een update van de eigen kweek. Zoals je ziet groeien ze goed. Ze krijgen nu zinkend voer van circa 1 mm en drijvend kleurvoer van 3mm. De meeste zijn sanke en enkele kohaku.

Wat opvalt is dat het sumi komt en gaat bij de kleine visjes. In begin zit er heel veel zwart op, dit trek weg tot kleine vlekjes zoals we gewend zijn bij sanke. Andere krijgen er juist weer zwart bij. Zeer interessant om te zien. Ben benieuwd hoe groot de vissen bij die andere thuiskweker zijn momenteel.

filmpje van de babykoi

hier nog het filmpje van 23 juli

Ik zal er straks enkele opmeten. Moet toch nog een culling gaan uitvoeren want dit zijn er nog veeeel te veeel. Je ziet duidelijk het effect van goede ouderdieren. Deze groei haalde ik vorig jaar zelfs niet met chagoi/magoi

Deze visjes groeien echt mega snel. Ze zijn pas 7 weken oud he…De grootste visjes houdt ik ook zeker erin, ook al zijn deze van slechte kwaliteit. Zal eens proberen de wat betere kwaliteit apart op foto/film te zetten.

Greets,

Ray

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml