Interkoi Brakel gaat verhuizen !!

Interkoi Brakel gaat verhuizen !!

Michel heeft ons gevraagd een handje toe te steken in verband met zijn plannen om te verhuizen. En zeg nu zelf, waarom zouden we het niet doen ?

Het prototype ligt klaar, het woonhuis moet wel volledig gerenoveerd worden wegens te verouderd, maar dat doen we met plezier. De tuin wordt volledig herschapen in een Interkoi paradijs en hopelijk kunnen we ooit dezelfde infrastructuur bouwen als Interkoi Arendonk.

Naast de verbouwing van de woonruimte is er ook een vijver van 50 m³ voorzien en de plannen voor een koihuis van 30 m² liggen op stapel. Het wordt een hele onderneming waarin we heel ons hart gaan steken.

Wel zal de verbouwing een tijdje in beslag nemen, namelijk 6 maanden. Tijdens de verbouwing willen we graag zoveel mogelijk actief blijven met verkoop van vijvermaterialen en zullen tijdelijk werken vanuit een noodruimte op het nieuwe adres, hovensedijk 26, Brakel. We kunnen de centjes in ieder geval best gebruiken.

1 Oktober is de datum dat de verbouwingswerken zullen starten, en we hebben 6 maanden uitgetrokken om alles in goede banen te leiden. Daarom zullen we gedurende deze periode een volledige LEEGVERKOOP houden. Leegverkoop betekend ook fikse kortingen op onze vissen, voeders en alle producten. Deze korting kan gaan van 25 tot wel 50%.

Heb je interesse om een gouden deal te doen, zodat we onze droom kunnen realiseren…neem contact met ons op: brakel@interkoi.eu of GSM: 0623 621 358 geef me een belletje…

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml