Interkoi outlet

Interkoi outlet

Ik verfoei de naam outlet, laat dat gezegd zijn, maar het geeft helaas de bedoeling weer, waar het voor staat….dumpen die handel….

Ik vind het oneerbiedig, ondankbaar, geldverspillend en bijzonder treurig dat er geen andere oplossing voor kan gevonden worden, maar ik kan het niet veranderen.

Als ik mijn archief eens nakijk, en als ik me niet vergis ben ik hier pas in 2009 mee begonnen omdat ik zelf altijd verstrikt geraakte in de berg informatie die ik telkens moest verwerken, zie ik dat er in totaal een 1350 koi verkocht zijn.

Er zijn dealers die misschien meer dan 1350 koi op een jaar verkopen, maar ik ben daar niet bij, wel een bewuste keuze. Als ik dat over 6 jaar zou spreiden zou dat uitkomen op een 225 koi, wat volgens mijn gevoel redelijk met de waarheid overeenkomt. Weinig nietwaar …?

Van deze 1350 koi heb ik er nog een 20 tot 30-tal over die niet verkocht geraakten of ongeveer 2.22% van al de aankopen. Dat is bijzonder weinig maar toch nog teveel, want het is puur verlies, inclusief plaatsgebrek.

Je komt dan in de ongelukkige toestand te zitten waar ik echt niet van hou. Ik probeer er dan een oplossing aan te geven, zodat ik toch nog de juiste klanten vind om deze koi te verkopen.

De oplossing die ik nu probeer te realiseren is om een nieuwe facebook pagina te maken, waar ik de koi één voor één presenteer zoals ze nu zijn met een filmpje dat vrij recent is, en met enkele foto's van de koi, zodat je de werkelijkheid bij benadering kunt zien.

Ik begin met de oudste koi die nog in mijn bezit is en dat is deze sanke van Yamamatsu die aangekocht werd in 2010 als nisai. Ze is dus nu 6 jaar jong, maar heeft al vele waters doorzwommen.

Ik heb de eerste koi via dit medium er nu opgeplaatst, zodat geïnteresseerde mensen dit kunnen opvolgen. De bedoeling om dit via facebook te doen is natuurlijk om te proberen een groter medium te bereiken, want wie facebooked en niet tegenwoordig,?

Er zullen in de loop van de volgende weken nog meer updates komen, dus als je op zoek bent naar koopjes….je weet waar je moet zijn. Eventuele aankopen mogen uiteraard nog blijven zitten tot april 2016. Ik hoop dat ik nog een degelijke plaats voor deze koi kan vinden.

Meer afbeeldingen

Interkoi outlet: afbeelding 1
Interkoi outlet: afbeelding 2
Interkoi outlet: afbeelding 3
Interkoi outlet: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137