Is dit een recent filmpje ?

Is dit een recent filmpje ?

Neen, dat filmpje is inderdaad al oud, dus tijd om een nieuw filmpje te maken. Ondertussen een goede gelegenheid om de ginrin sandan kohaku te promoten !

De ginrin sandan kohaku kocht ik aan in december 2017.Het was een trio dat aangeboden werd en ik zou en moest ze hebben. Altijd fout als iets moet, dat is nooit verstandig om dan te bieden, dus het antwoord ken je vermoedelijk al.

Als je het filmpje bekijkt, dan zou je eigenlijk onmiddellijk de sandan kohaku eruit nemen en zeggen,...dat is de beste en zal het snelst verkocht worden ! Mis poes, de ginrin sandan kohaku zwemt  nog steeds gezapig rond bij ons. Zo zie je maar hoe je je kan vergissen.

Zijn groei potentieel is beperkt, ondanks het feit dat ik weet dat zijn companen serieus gegroeid zijn. Dat heeft vermoedelijk toch te maken met het feit dat de koi verblijft in een vijver die regelmatig gestoord wordt en waar de koi geen kans krijgen om zich te ontplooien.

De ginrin is nu 47 cm, bekijk hier het filmpje, en als je dit vergelijkt met de tosai die nu binnengekomen zijn, dan praat je over tosai die even groot. Het is wonderlijk hoe de evolutie van de koi de laatste jaren toegenomen is. Zowel het groeipatroon als de prijzen rijzen de pan uit.

Misschien is het vandaag een goede gelegenheid om deze ginrin kohaku eventjes in het zonnetje te zetten en de showa van gisteren te vervangen die aangeboden werd. Neen, niemand heeft gereageerd op de showa, zijn verschijning heeft niemand getriggerd.

Deze ginrin kohaku zal vandaag dus voor 1 dag in het voorfront gezet worden en we zullen proberen deze te verkopen aan een klant die hier blij mee zou zijn. Een prijs zet ik er niet op, dat moet je zelf maar bepalen. De wens om de verkopen is er, blijft enkel nog over, de wens om te kopen.

Er is trouwens weinig mis met deze koi, een stevig gevalletje. Ik veronderstel dat ze een metamorfose ondergaat als ze éénmaal in een andere omgeving geplaatst wordt, en dat is geen lulpraat. Ik ben bijna 100% overtuigd dat als ze naar een laatste bestemming verhuisd, haar groeimogelijkheden ook zullen toenemen en uiteindelijk toch kan belanden tussen de 60 en 65 cm, wat zeker niet onverdienstelijk is.

Aan de kwaliteit zal het niet liggen, want die is meer dan voldoende aanwezig. Werken aan de  lengtegroei en je hebt een mooi exemplaar dat menig vijver zal verrijken. Neem dus je kans te baat en laat je inspireren door dit aanbod. De prijs mag je zelf bepalen.

Vergeet bovendien niet dat je recht hebt op een waardebon in de vorm van een lot voor de loterij - 2021 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

rik

ze is wel heeel mooi


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74