Italië op Bezoek bij Interkoi Ameide

Italië op Bezoek bij Interkoi Ameide

Koi's liefde kent geen grenzen, zoals vandaag bleek bij Interkoi. Adam uit Italië heeft maar liefst 1200 kilometer gereden om ons te bezoeken. Ik was zeer vereerd door zijn komst.

Adam had recentelijk een koi opgemerkt die hij bij ons zag zwemmen en had hierover al informatie gevraagd. Vandaag was het zover: deze koi werd ingepakt en is nu onderweg naar zijn nieuwe thuis.

Zo'n lange reis verdient een bijzondere ervaring, dus hebben we samen enkele koi gebowld. Ik toonde Adam verschillende koi, waaronder een exemplaar met de code 2310012. Zijn reactie? "Deze ziet er veel beter uit dan op de site." Dit prachtige exemplaar uit de SFF-stal, met een lengte van 73 cm, is zeker indrukwekkend en is nog steeds beschikbaar.

We bekeken ook kohaku 2310011, een heel andere type koi, maar eveneens een schitterende verschijning in de vijver met een forsere bouw. Zelf heb ik (interkoi Arendonk) altijd een zwak gehad voor deze kohaku van Sakai FF. 

Hoewel veel mensen koi online bekijken, blijft het essentieel om een potentiële aankoop in levenden lijve te zien zwemmen. Zo kun je de beste keuze maken. Ik geniet elke dag van al het moois dat hier zwemt en nodig jullie van harte uit om ook een kijkje te komen nemen. Het is de moeite waard. Terwijl ik dit schrijf, duurt het nog maar 1 uur en 15 minuten voordat het Nederlands elftal moet voetballen.

Om dit te vieren, geef ik bij winst van het Nederlands elftal aankomende
week 20% korting (van zondag 7-7 tot 13-7)
.

Deze aanbieding geldt echter niet in combinatie met de waardebonnen die momenteel in omloop zijn.Op zondag 7 juli zijn we geopend van 10:00 tot 12:00 uur. Ik hoop jullie dan te zien!

Ondertussen is bekend dat Nederland de overwinning heeft behaald tegen Turkije. Maak dus zeker gebruik van de super aanbieding van hierboven. Let wel op de aanbiedingsdata, dus van vandaag tot en met volgende week zaterdag. Proficiat in ieder geval voor het Nederlandse team.

oranje elftal

7
2
13
2
3
5
5
3

Meer afbeeldingen

Italië op Bezoek bij Interkoi Ameide: afbeelding 1
Italië op Bezoek bij Interkoi Ameide: afbeelding 2
Italië op Bezoek bij Interkoi Ameide: afbeelding 3
Italië op Bezoek bij Interkoi Ameide: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Wim van Kesteren

Wat een geweldige mooie Kohaku zeg die Adam gekocht heb.  👌👌.  Daar zal hij veel plezier aan beleven.
Ja, André heeft kwaliteit zwemmen. 🏆


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml