Japanse matten in de aanbieding

Japanse matten in de aanbieding

Misschien kan ik er sommige koiliefhebbers nog een plezier mee doen, zo niet zullen ze helaas in de clico belanden. Leuk is dat niet, maar misschien is er geen andere oplossing.

Ik ben gisteren de ganse dag bezig geweest om deze Japanse matten te reinigen met de hogedrukreiniger. Niet het plezierigste werkje en het nam een hele tijd in beslag, maar het is in ieder geval gedaan.

Ik geef je een overzicht van het aantal matten. Het liefst zou ik het ganse pakket aan iemand kunnen verkopen, maar als dit niet lukt kan ik misschien andere mensen een plezier doen, want deze matten zijn vrij prijzig. De ganse voorraad die ik hier toon heeft zeker een waarde van bijna 2000 euro.

26 matten van 100 x 60 x 4 cm. 
168 matten repen van 60 x 10 x 4 cm
2 blokken van 70 x 40 x 25 cm

Het nadeel is dat ik het dit weekend zou moeten weten want volgende week moet alles opgeruimd zijn om de afbraak van de laatste 3 vijvers in gang te zetten. Dus als er interesse is, contacteer me dan even zodat ik eventuele aankopen nog apart kan houden.

Zo zijn er nog een groot deel prularia te koop zoals luchtschotels, luchtpompen, DM vario 30 000 en nog van allerlei vijverbenodigdheden. Het is trouwens het voorlaatste weekend vooraleer de afbraak van de 3 laatste vijvers is gepland. Op 26 en 27 juni zal alles verwijderd worden. Ik zet onderaan nog wat foto's van voorwerpen die kunnen aangekocht worden.

Het zijn helaas dingen die moeten gebeuren. Alle bestaande koi zullen ook naar de binnenvijvers overgebracht worden, waar ik ze natuurlijk nog altijd kan aanbieden voor verkoop. Ik zal er vandaag nog 3 in het zonnetje zetten.

Sanke SA-NA22-0945 van Taniguchi - 37 cm
Prijs: 495 euro.

Sanke SA-NA22-0950 van Taniguchi - 38 cm
Prijs: 495 euro

Golden corn van Taniguchi - 50 cm
Prijs: 695 euro

Ook wil ik nog eventjes deze 3 Super Mango van Sakai FF in het zonnetje zetten. Deze worden aangeboden door Michael van Interkoi Germany. Volgende week zaterdag komt Michael nog een lading koi ophalen die vanuit Japan geleverd worden, en dan is er de mogelijkheid dat hij deze mee kan brengen.

Dit bespaart natuurlijk aanzienlijk het transport en de daarbij horende transportkosten. De Super Mango zijn ontzaglijk goede éénkleurige koi die heel erg gewaardeerd worden in de koiwereld. Met hun 72-75 cm zijn ze natuurlijk ook geschikt om een serieuze lengte te verkrijgen, alhoewel dit voor mij niet nodig is, want voor mij is 80-85 cm voldoende. De kwaliteit is buiten kijf. 

Er is helaas weinig animo in de koiwereld, hopelijk zal dit de komende maanden of jaren in ere hersteld worden, maar indien je interesse hebt in één van deze koi, gelieve me te contacteren.

Ik ben vandaag open van 9.00 tot 14.00 uur
Ik van morgen open van 10.00 tot 12.00 uur

6
4
14
9
7
7
5
7

Meer afbeeldingen

Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 1
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 2
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 3
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 4
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 5
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 6
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 7
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 8
Japanse matten in de aanbieding: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Matthijs

Het blijft me toch pijn doen om te zien dat Interkoi Arendonk verdwijnt …

Wat een tijden en wat een toch ook wel historie hebben we Luc!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml