Wie komt er zaterdag langs

Wie komt er zaterdag langs

Het is één van de laatste weken voor de vakantieperiodes vooraleer de buitenvijvers afgebroken worden waarbij je de mogelijkheid hebt om nog een glimp op te vangen van Interkoi Arendonk.

Zoals alles nu geprogrameerd staat zullen de buitenvijvers op 26 juni afgebroken worden en zijn enkel de binnenvijvers  nog over. Wanneer deze zulllen afgebroken worden is nog maar de vraag.

Op dit ogenblik kan ik er niets zinnig over zeggen. Er moeten nog besprekingen volgen met André van Interkoi Ameide over het lot van deze binnenvijvers, maar dat is voorlopig niet aan de orde, omdat de overblijvende koi vermoedelijk toch nog enige tijd binnen zullen verblijven.

Hoe het één en ander zal verlopen is dus nog wat onduidelijk. Ik zal ook de ontvangst van de klanten die nog eens langs willen komen overbrengen naar de binnenruimte. Er is dus nog veel werk voor de boeg de komende maand, maar ik denk dat alles goed voorbereid is en alles in orde zal komen.

Het lijkt me toch verstandig om af en toe wat koi te laten zien, ondanks het feit dat er weinig animo is in de koi gemeenschap. Het is moeilijk uit te leggen maar het lijkt erop dat de koiwereld in een klein dipje zit en dat is zonde.

Ik doe er alles aan om wat leven in de brouwerij te brengen, maar het lukt me niet echt. Ik krijg de drive in het koikichi gevoel er niet goed in. Ik kan er wel begrip voor opbrengen want de toestand in de wereld is er ook niet op vooruitgegaan. 

Zowel de covid periode, de energie problematiek en dan nog eens de niets ontziende oorlogstoestanden, maken het er niet makkelijker op. Maar we moeten positief blijven, dus ik probeer het koigevoel toch te laten primeren. Ik zal ondertussen nog 3 koi laten zien die ik pas gefilmd heb.

Een golden corn van Taniguchi - 40 cm
Prijs: 500 euro

Een sanke van Momotaro - 41 cm
Prijs: 500 euro

Een verdienstelijke kohaku van Momotaro - 45 cm
Prijs: 800 euro

Bij een aankoop die via dit nieuwsitem wordt gedaan zal ik nog een extra toegeving doen door er een gratis zak probites van 9 kg ter waarde van 135 euro bij te doen. Je moet enkel vermelden dat je één van deze koi wil aankopen op basis van dit nieuwsitem.

 

5
5
13
10
8
4
9
4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml