Kleine veranderingen aan de website

Kleine veranderingen aan de website

Er werden regelmatig wat opmerkingen gemaakt over  het feit dat de website door de verschillende locaties wat onduidelijk was gemaakt. Daarom dat ik gisterenmorgen even met mijn zoon achter het scherm heb gezeten om bepaalde aanpassingen te doen. 

Eerst en vooral staan alle locaties van alle agenten nu onder de foto van de koi, met aan de rechterkant een contactbox, zodat men via deze link contact met hen kan opnemen. Het verwijst naar hun info pagina waar je alle contactgegevens kan vinden.

Dan wat betreft de navigatie. Als je de website open onder het "koiaanbod"  zul je alle koi zien verschijnen onder de knop ---> "alle koi" en dat van iedere collega. Het totaal aantal koi staat bovenaan op dit moment op 205, maar uiteraard zal dit veranderen naargelang het aantal koi dat er aanwezig is van iedereen samen.

Bovenaan rechts zie je nu de box met de knop --> "selectair uw interkoi dealer." Door uw dealer te selecteren zul je alle koi van de betreffende dealer selecteren.  Wil je echter alleen de kohaku zien van betreffende dealer, ga dan naar koiaanbod en selecteer bijvoorbeeld "kohaku" en dan zie alle kohaku van deze dealer. Wil je terug alle koi zien, dan moet je zowel bovenaan onder de knop koiaanbod en in de selectie box alle koi selecteren 

Nog een voorbeeld: selecteer in de selectie box Interkoi Arendonk dan zie je alle koi van interkoi Arendonk. Wil je dan nog eens de showa van Interkoi Arendonk afzonderlijk zien, ga dan bovenaan  showa selecteren en je ziet alle showa van Interkoi Arendonk. 

Wil je terug alle koi zien, dan ga je bovenaan terug naar "koi aanbod" --> alle koi en ook in de selectiebox --> alle koi en alle koi komen weer te voorschijn. Het is misschien even wennen, maar je zult zien dat het goed functioneert, alhoewel je misschien wel af en toe zult moeten zoeken. 

Het is vrij simpel maar misschien even wennen, en als je niet graag selecteert, laat dan gewoon alle koi staan.  Eénmaal onder de knie dan zal je er best plezier van hebben veronderstel ik. Ik denk dat er af en toe wel eens kritiek  zal gegeven worden. Het goede zal ik ervan meenemen en bekijken, maar dat zal voor na mijn vakantie zijn.

Volg ondertussen de veiling der giganten. 
Schrijf je ondertussen in voor de opendeurdag op zaterdag 11 mei.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml