Kom - Kijk en Koop

Kom - Kijk en Koop

Naast de 3 G's (Groot - Goed en Goedkoop) lanceren we een nieuw fenomeen, namelijk de 3 K's of Kom - Kijk en Koop. Blijkbaar was de korting op vaderkensdag van 25% een overgroot succes, alhoewel dit eigenlijk niet gunstig is voor de zaak. We hebben het al moeilijk genoeg om de eindjes aan elkaar te knopen,  als je alleen koi verkoopt, maar de kortingen prikkelen toch de koigeesten,. Daarom dat ik de trend min of meer doorzet, en deze week een nieuw kortingbeleid ga voeren.

Nu zaterdag en zondag zal er dus een korting gegeven worden van 20% op alle koi uit zowel vijver 1, vijver 2 en vijver 3. Mensen die Interkoi kennen weten welke vijvers dit zijn, maar op de bijgaande foto kan je ook ontdekken waar je moet zijn als je interkoi niet kent.

Dit is geen rommel, maar dit zijn nog steeds jonge en energieke koi van goede afkomst. Het merendeel zijn gosanke, een aantal zijn kawarimono. De meesten zijn tosai - nisai en sansai en mogen allen zeker gezien worden.

Om je een indruk te geven van wat er nog allemaal in deze vijvers rondzwemt zal ik enkele filmpjes laten zien die onlangs gemaakt werden, zodat je toch een idee hebt van wat er aangeboden wordt. Dit filmpje heb je vermoedelijk al gezien. Hier zitten nog bijzonder goede koi samen die indruk kunnen maken. 

In vijver 2 bevinden zich voornamelijk de tosai van vorig jaar, waarvan dit filmpje een indruk geeft. Het zijn voornamelijk kohaku, sanke en showa en in mijn ogen zeker de moeite waard om te bezichtigen. Vijver 3 wordt bemand door de overgebleven tosai showa van Momotaro, de overgebleven kujaku en nog een paar mango van vorig jaar. Hier zie je wat er nog te koop is

Ik heb niet de poepheldere blauwe bakjes waaruit je kan kiezen. Het verstandigste is dat je even een aantal koi waar je oog op valt even in een blauwe bowl te laat zetten zodat je de koi één voor één kan bekijken. Heb je je keuze gemaakt,dan zoek ik deze even op in mijn bestand en wordt de prijs bepaald en de korting van 20% verwerkt.

Om je een voorbeeld te geven, de kleine showa van Momotaro kosten normaal 350 euro, dus nu -20% = 280 euro per stuk, en geloof me, ze zien er nog goed uit ook. De meeste mango staan 250 euro, dus wordt dit 200 euro als je de 20% regel toepast.

Natuurlijk kan je ook online bestellen, want ik begrijp dat even op en neer naar Arendonk rijden, niet altijd een optie is. Mijn voorstel is dan om een keuze te maken van de koi die je zou willen aankopen en ik zal dan zeggen in welke vijver deze zich bevind. Behoort deze tot vijver 1-2 of 3 zal ik een filmpje maken van betreffende koi, zodat je zelf kan beslissen of het de moeite is om langs te komen.

Let wel: een aanbieding is enkel geldig op het moment van aanbieding. Kom nadien niet af met de woorden....ja maar toen kreeg ik 20% korting. Zo werkt het niet, want daar wordt ik ook regelmatig mee geconfronteerd. De aanbieding is dus enkel geldig op het moment van aanbod. Daarna vervalt het voordeel tenzij anders overeengekomen.

Dan nog even melden dat alle koi uit het spectaculaire aanbod zijn verkocht. Al bij al hoop ik dat ik als bemiddelaar mijn nut heb vervuld. Het brengt financieel niet veel aarde aan de dijk voor mij, maar alle beetjes helpen. Ik zal vandaag dan ook het spectaculaire aanbod laten verdwijnen, en hopelijk brengt de KKK dag de nodige input om nog eens gezellig koi aan te kopen. 

DAN NOG EEN SPECIALE VRAAG !

red karashiDe nieuw aangekomen red karashi of de eenkleurige orenji oshiba shigure zijn nu uit quarantaine en kunnen aangeboden worden. Mijn vraag is of hier interesse voor is of niet ! Ik wil ze graag samen buiten zetten, maar dat is een heel werkje, en als er geen interesse is, brengt het geen zoden aan de dijk.

Mijn voorstel voorheen was om deze aan te bieden aan 13 euro per cm, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan uit de keuze die je maakt. de meesten zijn 35 tot 48 cm, en dus kom je op prijzen van 455 tot 624 euro. Het zijn geweldige tosai om te zien met ontzettende groeicapaciteiten.

Hun karakter is fenomenaal zachtaardig en komen gretig uit je hand eten als ze je kennen. Deze ervaring komt niet van mij, maar van al die mensen die er reeds één in hun bezit hebben. Ik hoop dat ze een reactie hierover willen schrijven in dit nieuwsverslag !

Ik heb gisteren ook informatie gekregen van een klant die één van deze éénkleurige versie heeft meegenomen, een ginrin versie. Deze was bij aankomst 37 cm en is nu 56 cm. Morgen zal ik hierover een nieuwsbericht schrijven. Als ik een aantal geïnteresseerden samenkrijg zal ik de een zaterdag organiseren, anders laat ik dit vallen. Stuur me een bericht als je interesse moest hebben.

Het zijn loepzuivere koi dat kan ik je garanderen. Hier nog een filmpje van deze tosai bij aankomst.  

 

Meer afbeeldingen

Kom - Kijk en Koop: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml