Konishi Koi Farm

Konishi Koi Farm

Velen zullen zich afvragen, Luc waar kom je nu mee af ?

Heel eenvoudig. Ik kwam het filmpje tegen via facebook. Het filmpje was gedeeld door Andy Goh, een koiliefhebber die ook op mijn Facebookpagina is geabonneerd.

Deze video's mochten gezien worden, en meteen was ik gecharmeerd door de mooie ikeages en de HQ video's die hierin getoond werden. Het fatsoen gebied dat ik eerst even de toestemming vraag om deze video's te mogen gebruiken, en zodoende heb ik de producent van deze films opgezocht.

Dat was niet moeilijk te vinden, het was namelijk Martin Kammerer uit Duitsland, die vermoedelijk door velen is gekend door het schrijven van enkele boeken over koi.

Ik stuurde even een mailtje met de vraag voor goedkeuring, en dezelfde dag kreeg ik toch wel Cas Ter Haar aan de lijn, je weet wel Cas van Takazumi. Van verrassingen gesproken.... Cas werd gebeld door Martin Kammerer die elkaar blijkbaar goed kenden, om te vragen wie Interkoi was, en om advies te geven. Cas zou een goed woordje doen, waarvoor je dank Cas, want na een uurtje kreeg ik de toestemming.

Om een lang verhaal kort te maken, heb ik dan enkele video's gedownload van zijn Ikeage in 2012, die ik daarna in een filmversie van bijna 1 uur en 30 minuten heb gemonteerd. Speciaal voor mijn lezers en mooi om de lange winteravonden door te brengen. Neem er dus je tijd voor en bekijk de film, het is de moeite. Het is wel een filmpje geworden van in totaal meer dan 5 Gig, en dat is een flinke brok om te bewerken en te uploaden...

Ikeage 2012 Konishi door M. Kammerer

Rest me nog even een link naar de website van Martin Kammerer te maken en dan kom je terecht op de website van Konishi Europa.

Met dank aan Cas en Martin Kammerer

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240