Schaduwdoeken

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken worden in de handel vooral gebruikt om wind op te vangen en tegen te houden.

Zelf gebruik ik ze altijd voor verschillende doeleinden, en dikwijls vragen mensen mij of ze deze kunnen laten maken voor een toepassing die voor hun nuttig is.

Ik heb dit in principe altijd besteld voor de mensen die deze graag hebben, maar ondertussen ben ik de shop aan het bijwerken, zodat er wat meer produkten inzitten. Het is niet de bedoeling om een echte webshop te gaan maken, want dan moet ik het anders aanpakken, en er zijn al voldoende webshops op de markt.

Toch wil ik me ietwat meer verdiepen in het verkopen van bepaalde produkten. Alleen van koi leven lijkt mooi en iedereen denkt dat je bergen goud verdient, maar niets is minder waar. Als er nog een jaar is zoals 2012 dan kost het helaas geld, geloof me. Ik probeer dus via de shop wat meer inkomsten te genereren door de verkoop van bepaalde produkten die me interessant lijken.

Nu zul je misschien denken "je verkoopt toch veel koi", dan moet ik dat beamen, en dat klopt, en hier ben ik ook heel dankbaar voor. Het enige dat vergeten wordt is de kostenfaktor die eraan hangt, dat is niet van de poes. Vorig jaar is er een grote impasse geweest, met een dieptepunt in de zomer en de nazomerperiode. Vanaf november is de handel terug opgetrokken, en mag ik mij gelukkig prijzen.

Ik had echter mijn strategie wat aangepast door mij te richten op een ander soort koi met een ander soort prijzen, en dat lijkt de mensen te bevallen. Je moet niet vergeten dat de meeste handelaren, waar ik helaas ook tussen gerekend wordt, het verkopen van koi als bijzaak nemen, en dat er weinig handelaren zijn die van de koi kunnen leven als ze alleen maar koi verkopen. Ik zal het anders formuleren: als ik morgen geld ga verdienen met het verkopen van koi, mag je me een handelaar noemen.

Om terug te komen op het onderwerp schaduwdoeken...

Als je dus een schaduwdoek of winddoek wil hebben, kan je eenvoudig de maten doorgeven en de plaats waar al dan niet ringen moeten komen. Na ontvangst van de prijsofferte en de goedkeuring daarvan laat ik het doek produceren, en normaal heb je binnen de week het gewenste doek.

Je kan de doeken gebruiken als een soort pergola, om te monteren aan de zijkanten van je vijver om de zon deels op te vangen, als afdekking boven aan de bakkishowers, Stephan heeft er nu één laten maken als afdekking van zijn quarantainevat. Er zijn mensen die het over de vijver spannen...er zijn vele toepassingen mogelijk.

Het eventueel opsturen is vrij goedkoop. Zowel in Nederland als in België is het opsturen van de doeken 6.75 euro per pakket, en normaal wordt het daags geleverd nadat ik het heb binnengebracht bij de post.

Het is een ideaal middel om je koi te beschermen tegen de zon. Ik zet hier enkele foto's op van toepassingen, maar je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het voor alles gebruiken. Bovendien is het vrij goedkoop.

Meer afbeeldingen

Schaduwdoeken	: afbeelding 1
Schaduwdoeken	: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240