Laat je de kans niet ontglippen

Laat je de kans niet ontglippen

Een optie heeft als doel om even na te denken over een eventuele aankoop. Gewoonlijk geef je een optie voor enkele dagen, want anders verlies je de mogelijkheid om de koi te verkopen. Het is een zakelijk iets, het is niet anders.

Maar met de transitie gaan we iets soepeler zijn, omdat we begrijpen dat het soms over veel geld gaat, en bovendien focussen we ons ook op de opendeurdag op 28 december in Ameide. Daarom worden er enkele uitzonderingen toegepast die misschien voor veel mensen interessant zijn. 

Eerst en vooral mag je een optie op een koi nemen tot en met 28 december. We zouden dan wel verlangen dat je een beslissing neemt nadat je de koi hebt gezien. We begrijpen als geen ander het belang om koi te zien, en kunnen dit eigenlijk alleen maar toejuichen.

We zijn echter zo overtuigd van de kwaliteit van de koi dat we hier geen problemen over zullen hebben. Alle koi werden persoonlijk door ons gekeurd en aangekocht wat altijd een groot voordeel is.

Het 2de aanbod en misschien niet onbelangrijk is dat je bij aankoop mag kiezen tussen de koi gewoon te betalen, wat wij natuurlijk het liefste hebben, maar daarnaast geven we ook het aanbod om 50% te betalen bij aankoop en 50% te betalen voor 1 april.

We praten hier wel te verstaan over de koi van Ameide, en niet van onze agenten of van Interkoi Arendonk. We zitten nu éénmaal in een transitie periode en daar moeten we rekening mee blijven houden.

Doorzoek dan even alle koi van Ameide die mooi afzonderlijk zijn gerangschikt in het overzicht, en pik de koi van je keuze er uit. Er is meer dan voldoende kwaliteit aangeboden tegen zeer sterke prijzen, tenminste als je prijs/kwaliteit vergelijkt.

Vergeet ook zeker niet het aanbod van de mogelijke winstkansen via de loterij. Een lot per 250 euro aankoop, een  niet te versmaden kans op het winnen van 1000 euro. De loten liggen klaar, en zullen digitaal naar je opgestuurd worden.

En zeker niet te vergeten de mogelijke prijs als je deelneemt aan de opendeurdag, want door je aanwezigheid krijg je ook een mogelijkheid om ter plaatse een waardebon te winnen van 500 - 250 - 150 euro.

Laat ons er een mooie happening van maken !

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml