Maak kennis met de koibar

Maak kennis met de koibar

Het is misschien velen al opgevallen dat we rustig de website aan het indelen zijn, zodat alles wat overzichterlijker wordt. Dit heeft tijd nodig ! Het werk moet tussendoor gedaan worden, want mijn zonen hebben het druk, en zij zijn verantwoordelijk voor de gepaste veranderingen.

Eventjes geduld aub, alles komt op zijn pootjes terecht. Persoonlijk vind ik het veel overzichtelijker nu. De mensen die koi verdelen en gebruik maken van onze diensten komen nu onder de knop "koi aanbod verdelers" te staan, samen met hun collectie.

Zo heb je Interkoi Nederland, gerund door Johan, welbekend in de koiwereld, en zo heb je Interkoi Duitsland met Michael aan het roer. Alle koi die zij presenteren worden aangekocht via Interkoi. Op deze manier wordt het gamma uitgebreid met koi die misschien niet door Interkoi Arendonk worden aangeboden.

Ik zal nog eerst even de bedoeling uitleggen. Binnenkort zal er een pagina met uitleg verschijnen, waar je de informatie van betrokken partij kan vinden, met ook de indeling van de koi soorten. Vermits alles door mij in goede banen moet gezet worden is het programmeren een belangrijk onderdeel, want het is niet eventjes copiëren en plakken om de website overzichtelijk te houden. Er komt iets meer bij kijken. Het even geduld, het komt allemaal in orde.

Vandaag wordt het onderdeel "koi aanbod verdelers" uitgebreid met een nieuwe speler op de markt, namelijk de koibar. Het initiatief is in handen van Pieter en Karo, misschien minder bekend bij het grote publiek, maar zeker geen onbekende in de koiwereld.

Pieter heeft zich gespecialiseerd in een selectie van hoogwaardige koi, die je niet zomaar overal zal kunnen kopen. Uiteraard hangt daar ook een prijskaartje aan en bereik je dus niet iedereen in de koiwereld, maar geloof me, er zitten ook betaalbare aangename koi in zijn portfolio die voor iedereen aan te kopen zijn. Ik kan zijn visie niet anders uitleggen dan met zijn eigen woorden:

EEN NIEUWE START

De laatste jaren waren behoorlijk zwaar voor mij op professioneel vlak; frustraties en vermoeidheid begonnen hun tol te eisen, zowel fysiek als mentaal. Met de geboorte van ons wondermeisje Stiene werd ik een trotse papa, maar ook een man die z’n leven plots in vraag stelde. Na jaren van hard en veel werken, thans met hart en ziel, was ik meer dan ooit op zoek naar rust en afleiding en die vond ik aan m’n vijver.

Koi verdringen m’n zorgen telkens weer even naar de achtergrond en fleuren zelfs de grootste rotdag op. Ik blijf transporteur in hart en nieren en de zaak draait nog steeds op volle toeren, maar ik besloot recent een stap achteruit te zetten en de planning uit handen te geven.

Alzo kan ik wat meer focussen op de koi en van m’n hobby m’n bijberoep maken. Die beslissing nam ik uiteraard niet eensklaps; er gingen heel wat gepieker, massa’s twijfels, een lach en een traan en vele slapeloze nachten aan vooraf. Of het de juiste keuze is, valt voorlopig nog af te wachten, maar het voelt alleszins goed en ik heb er ongelofelijk veel zin in.

Praatjes met koidokters, koidealers en andere liefhebbers zijn enorm verrijkend geweest voor mij de voorbije tijd en ik krijg er niet genoeg van. Als dat dan ook nog eens kan binnen een gezellig kader en met een frisse pint en een hartig knabbeltje of met een lekker koffietje en koekje in de hand, dan is dat helemaal te gek.

Zo ontstond het idee om voor De Koibar te gaan; koi, sfeer en zoveel meer. Voorlopig ontvang ik klanten op afspraak in onze achtertuin, maar later dit jaar gaat de effectieve bouw van De Koibar van start op het perceel gelegen naast onze woning. Daar zullen naast een bar/bureau ook nog wat extra vijvers gebouwd worden. We staan nog maar aan het prille begin van dit concept, maar ik kan jullie nu al zeggen dat het ontzettend fijn voelt om te bouwen aan m’n dromen.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Totdaar de woorden van Pieter. Nu heeft Pieter de stap genomen om van zijn woorden naar daden over te gaan en begeeft zich in de wereld van de magische koi. Het aanbod van de koibar is fenomenaal te noemen en bovendien nodigt hij iedereen uit om gezellig bij te babbelen op de unieke locatie, een belevenis op zich.

Een hele onderneming, en ik laat jullie graag kennismaken met zijn bestand dat vrij hoog in het vaandel geschreven staat van iedere koikichi. Wij wensen Pieter en Karo dan ook veel succes in hun nieuwe onderneming en zullen hun met alle mogelijke middelen ondersteunen.

DE KOIBAR IS GEEN KOIDEALER MAAR EEN KOI BELEVENIS

 

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Pieter ( de koibar )

555


Ben

555

interkoi

555


Johan

555


Pieter ( de koibar )

555


Wiechert

555


Johan D

555

interkoi

555


Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml