Mag ik wat reklame maken ?

Mag ik wat reklame maken ?

Interkoi is één van de drukst bezochte websites in het koigebeuren, en daar zijn we trots op.

Het meest voor de hand liggende bewijs is dat de site van Interkoi Arendonk reeds jaar en dag bovenaan de lijst staat op koi2link. Om even te staven hoe mensen op onze site terechtkomen, heb ik een overzicht gemaakt van "via welke forum" en "via welke zoekwoorden" mensen bij onze site terechtkomen, dus mensen die informatie zoeken.

Dit geeft als resultaat dat de meeste mensen via het koiforum koi2000 onze website vinden, gevolgd door koivrienden. Als je daarentegen naar de zoekwoorden kijkt, of via welke zoekwoorden mensen op onze website terechtkomen, dan zie je dat Rini toch een belangrijk deel voor zijn rekening neemt, gevolgd door de zoekwoorden ''Momotaro' en "arendonk." Om dit te ondersteunen, type dan het woordje "koibemiddeling" maar eens in bij Google en je zal zien dat onze website bovenaan verschijnt, zo ook met andere zoekwoorden uit deze reeks...

Saai zul je zeggen, maar voor veel mensen is dit toch belangrijk. Zo zou je doelgericht je publiciteit kunnen indelen of nieuwe strategiën ontwikkelen om nieuwe bronnen aan te boren. Onze website is tevens gemaakt met het "Robarov" administratie panel, of een "mirror website" die de bediening van de website zo eenvoudig maakt, dat de grootste onwetende wat betreft websites, hier al mee uit de voeten kan. Via toekenning van bepaalde functies kan ik iemand het nieuws laten posten, ofwel de shop laten bijwerken, of andere dingen laten updaten.

Nog even vermelden dat er gemiddeld ongeveer 400 unieke bezoekers onze website bezoeken, die ± 11,2 pagina's per bezoek bekijken, dat resulteert in ± 4500 hits per dag. De drukste maand dit jaar was april, toen 11 409 unieke bezoekers de website consulteerden. (april 2007 = 4727 bezoekers - april 2008 = 14005 bezoekers). We blijven dus in stijgende lijn naar boven gaan, terwijl er een kleine stagnering plaats vind bij ± 4-500 bezoekers. Google - MSN en Yahoo komen iedere dag op bezoek, omdat ze onze website interessant vinden.

Deze statistieken werden gemaakt door het bedrijf Robarov, zeer bekend in België en Nederland, en die alle websites van scratch tot website verzorgd en geen gebruik maakt van open source systemen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml