Mudpound in Nederland

Mudpound in Nederland

Mattijs stuurde mij het volgende verhaal van zijn in een mudpound te Nederland opgroeiende Showa van Sekiguchi. De showa is geboren in Japan maar groeit op in een Nederlandse mudpound.

Deze pracht showa is geboren in juni 2007 en als Tosai naar Nederland gekomen om in een Nederlandse Mudpound verder door te groeien. Aan de foto's is goed te zien dat de Nederlandse Mudpound niet onder hoeft te doen voor Japan. Alles staat of valt met begeleiding, voer en hoeveelheid van kwalitatief zeer goed water en zo te zienis dat goed onder controle.

In februari 2009 mat de koi rond de 50 cm. en binnenkort horen we van Matthijs de huidige lengte.

Onderstaande tekst is citaat van Matthijs:

Dit was 1 koi uit een selectie van 9 topkoi van Sekiguchi. Het mooie is dat je kan zien dat het secundair hi bij de rugvin langzaam verdwijnt door het enorm dikke shiroji dat er op zit... tevens heeft deze koi de hele typerende inval aan de achterzijde... ook typisch voor 2 jarige sekiguchi koi...dit trekt weg naarmate de vis naar de 60 cm. gaat... Ze komt in april/mei 2010 naar de vijver van Matthijs.

Zelfs de punten heb ik overgenomen.

Persoonlijk ben ik weg van deze showa. Body, patroon en ontwikkeling zijn gewoon prachtig. Het hi zal er straks uitspatten en zeker met het sumi erbij wordt dit een topper. Absoluut een kanshebber op grote prijzen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml