" /> " />
Man bijt hond zoekt kandidaten...

Man bijt hond zoekt kandidaten...

Wie kent er niet "man bijt hond". Ettelijke jaren reeds al in België (1997), en sedert geruime tijd in een Nederlandse versie.

Van de week werd ik gecontacteerd door Kelly van "de firma woestijnvis", je weet wel het productiehuis dat garant staat voor een groot aantal programma's op onze televisiezenders waaronder ''de slimste mens" , "de pappenheimers" en vele andere.

Kelly kwam met het verzoek om voor hun rubriek “De Garage” te zoeken naar mensen die hun garage gebruiken als hobbyruimte (bijvoorbeeld om een muziekinstrument te bespelen, als buurthuis of om er een potje te kaarten).

Maar ze zijn ook specifiek op zoek naar mensen met koi, die in de winter hun vissen (tijdelijk) in de garage zetten tegen de vrieskou, waardoor de auto dus buiten moet blijven staan. Als jij die persoon bent of als je iemand kent die zijn koi s'winters in de garage opvangt, mag je gerust contact nemen per mail of telefoon.

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Kelly van Man bijt hond

kelly.vandenbleeken@woestijnvis.be

Tel: 02/303 35 93

vanuit NL: 0032 2 303 35 93 (al weet ik niet of NL in aanmerking komt voor de Belgische versie van man bijt hond.)

Natuurlijk ben ik benieuwd of hier gevolg aan gegeven wordt. Om je een idee te geven wat een verslag kan inhouden, heb ik wat gesurfd op de site van hun, en ben dit filmpje tegengekomen dat niet over koi gaat, maar wel koi gerelateerd is. Vele karpervissers zijn namelijk ook koiliefhebbers.

Ondertussen ben ik mij volledig aan het voorbereiden voor mijn lange reis, en vertrek ik zo dadelijk met de trein naar Schiphol. Morgenavond ben ik op mijn plaats van bestemming.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240