Mijn aanbod voor Vaderkensdag

Mijn aanbod voor Vaderkensdag

Voor mijn Nederlandse klanten is het nu zondag vaderkensdag dit weekend, en als ik me niet vergis is vaderkensdag voor mijn Belgische klanten het voorbije weekend geweest. Een goede gelegenheid om een speciaal aanbod te doen.

Ik heb van de week een filmpje gemaakt van de inwoners van vijver 1. Er zitten nog gave koi bij die zeker en vast de moeite waard zijn. Mijn aanbod is als volgt:

ALLE KOI IN VIJVER 1 GEEF IK EEN KORTING VAN 25%

Er zitten nog enkele koi tussen die verkocht zijn, dus die komen niet in aanmerking. Dat kan ik gerust controleren. Indien je interesse hebt, zullen we de koi bowlen, opzoeken in mijn bestand op de website, de prijs controleren, en daarna een korting geven van 25%. Als dit geen serieus cadeau is ? Je moet er wel rekening mee houden dat je bij mij NIET kan pinnen.

Om je even een indruk te geven van het aanbod, zal ik een groot deel van de bewoners van vijver 1 onder de knop "Aanbod vaderkensdag" activeren. Het is niet zeker dat ze er allemaal op zullen staan, maar het grootste gedeelte wel.

DANK JE WEL LEON EN JANNY

De adult champion van de Belgische koishow is op een goede plaats terechtgekomen volgens mij. Trots stuurde Leon mij een filmpje van zijn nieuwe aanwinst. Niet alleen hij is er trots op, ik ook natuurlijk. De kwaliteit van de showa spat er vanaf, en ik kan nog altijd niet begrijpen dat ik deze showa te pakken kreeg op de veiling van Momotaro

Het zijn echter deze momenten die de belangrijkheid van het spotten en het opvolgen van koi in de verf zetten. Eind dit jaar zullen we weer ongehinderd naar Japan kunnen gaan. De vraag die mij nog bezig houdt is wat ze met de online veilingen gaan doen. Langs de ene kant goed, langs de andere kant slecht.

Als ze echter in de online veilingen dezelfde koi zullen aanbieden als op de live veilingen, dan zie ik het nut er niet van in om persoonlijk nog naar Japan te gaan. Wat ik hoop en wat ik denk is dat er nog een wezenlijk verschil zal zijn in het aanbod van de koi. De online veilingen zouden een lager segment moeten aanbieden dan de live veilingen. Het is nog even afwachten wat de pot zal schaffen.

Ik heb in ieder geval mijn zinnen al gezet om in oktober voor de eerste keer na 2,5 jaar terug te vertrekken. Er zitten nog bijzonder veel waardevolle koi in Japan die ik op moet volgen. Maar zoals je al bijna 20 jaar gewoon bent van mij, kan je iedere dag alles opvolgen.

FANTASTIC SUMMER NIGHT IN SWEDEN

Met deze woorden kreeg ik dit bijzonder mooi filmpje aan van Kristofer uit Zweden. Hier wordt je niet alleen blij van, maar ook trots dat mensen zo gelukkig zijn met hun aankopen. Hij is ook bijzonder gelukkig volgens mij met zijn aankopen die hij vorig jaar gedaan heeft. 

Deze 2 aanwinsten zwemmen reeds een gans jaar in Zweden en hebben het bijzonder goed gedaan. Naast deze 2 jumbo, waarvan Kristoffer zeker was dat de tancho van Takigawa die hij vorig jaar meenam, zeker een eerste prijs zou behaald hebben op de Euregio koishow. Iets wat ik zeker kan ondersteunen, want tancho kohaku van deze kwaliteit en dik over de 80 cm zwemmen er niet veel rond. 

Bovendien werden de 6 nieuwe aanwinsten in zijn quarantaine vijver ook zeker geapprecieerd. Als je in het filmpje ook nog ziet dat hij één van de ornamenten trots voor zijn vijver heeft gezet is het verhaal compleet. 

DE WINNAAR VAN DE EUREGIO WEDSTRIJD.

Deze avond tussen 18.00 en 19.00 uur zal ik een nieuwsitem schrijven met bekendmaking van de winnaar van de Euregio wedstrijd. Ook zal ik alle mensen die meegedaan hebben willen bedanken voor hun deelname. Ik zou ieder willen belonen, maar dat zou een te dure zaak worden. 

DE LAATSTE KOI VAN DE SPECTACULAIRE AANBIEDING

Nog 13 van de 20 koi zijn er over van de spectaculaire aanbieding. Ze zullen nog 1 week aangeboden worden, dan zullen ze definitief verdwijnen. Maak er nog gebruik van nu je nog de kans hebt !

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

PETER DE CLERCQ

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml