Bezoek aan de serre

Bezoek aan de serre

Het werd stilaan tijd om de laatste koi naar de serre te brengen. Ze werden door omstandigheden ook later geleverd, dus werd het tijd om ze over te zetten naar hun nieuwe verblijfplaats voor de volgende 5 maanden.

Het is altijd een plezier om een bezoek te brengen aan de serre. Er straalt rust en ontspannenheid uit en je kan zien dat de koi volop genieten van dit koi paradijs. Welke koi moesten er nog weggebracht worden ?

Een aantal koi van Isa die aangekocht werden op een evenement van Narita, waaronder de tancho showa en 2 andere showa van Isa, alle 3 getuigen toch van een bepaalde klasse. Ik heb een filmpje gemaakt voor vertrek. En nu maar hopen dat ze het goed zullen doen de volgende maanden.

Natuurlijk controleer ik een paar andere koi om te zien of alles in orde is. Dit resulteert natuurlijk ook in een filmpje met een kort overzicht van de serre en de bewoners.Wat mij vooral opvalt is de enorme verbetering van het beni en de daarbij horende teri, iets waar ik persoonlijk veel belang aan hecht.

Het beni is van een fantastische kwaliteit wat je op het einde van  het filmpje goed kan zien. En de koi blinken als een spiegeltje, daar kan ik van genieten. De meesten zijn tosai, maar er zit ook nog een nisai in van Sakai Co, en die laat zich bijzonder opmerken door een positieve evolutie. Die voelt zich lekker in haar vel. Ook hier het stralende beni, en bovendien het samentrekken van  het sumi....dat beloofd voor het einde van de rit in de serre !

Ondertussen kreeg ik nog een filmpje aan van een tevreden klant. Het is een lange reis misschien, maar als je terug kan blikken op een geslaagde aankoop, en je kan genieten van de koi in zijn quarantaine vijver, dan zegt dat voldoende. Het filmpje is hier zeker op zijn plaats

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml