Mijn eerste kap is gelegd

Mijn eerste kap is gelegd

Snel gaat de zomer voorbij als de winter zo lang heeft geduurd.

Gisteren heb ik alles in gereedheid gebracht om de nieuwe vissen van Japan op te vangen. Dit betekende dat ik een groot aantal vissen samen moest zetten voor de overwintering, want ik wil de grote vijver gebruiken om de grote vissen op te vangen, en dat zijn er ditmaal een paar.

Ik besloot dan maar om de eerste kap op deze vijver aan te brengen, zodat de koi zich al goed beschermd voelden tegen de gure weersomstandigheden van november. Door de waterverversing iets groter te zetten, zal ik deze koi altijd op een niet te lagen temperatuur laten overwinteren. (water komt op 14,5° uit de grond) De grote vijver wordt nu verwarmd naar 15°, alsook de binnenvijvers die nu leeg komen te staan voor de opvang van nieuwe vissen.

Tegelijkertijd waren ze gisteren bezig om 2 bomen te slopen. Het was een hele verandering toen de boom gesnoeid was. Er kwam plotseling een berg licht vrij, zodat het precies leek of interkoi wel verlicht werd. Ik zal nu wel de schaduw missen in de zomer van deze grote mastodont. Voordeel is wel dat ik er nu geen vuil meer van heb.

Meer afbeeldingen

Mijn eerste kap is gelegd: afbeelding 1
Mijn eerste kap is gelegd: afbeelding 2
Mijn eerste kap is gelegd: afbeelding 3
Mijn eerste kap is gelegd: afbeelding 4
Mijn eerste kap is gelegd: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240