Mijn kalkoen dit jaar

Mijn kalkoen dit jaar

Het is uitblazen vandaag. Gisteren was er enkel tijd om het kerstdiner klaar te maken, vandaag gaan we plat.

Hij was dit jaar weer goed gelukt onze kalkoen, maar hier zit al heel veel ervaring in, dus dat is eigenlijk een peace of cake. Hoogtepunt waren de cadeautjes voor de kleinkinderen, en ze vonden het tevens plezierig om met hun nieuwe cadeau's mij als mikpunt te nemen en hun kunstenaarstalenten uit te proberen. Ik ben dan ook 8 x van gedaante verwisseld.

Van mijn vriend Hans, kreeg ik dit filmpje aan dat de sfeer op Kerstmis weergeeft van zijn natuurlijke vijver, de groeivijver en alles eromheen. Wat kan je nog meer wensen om van te dromen en te genieten, en een filmpje dat goed past op deze luie dag.

Je ziet er trouwens nog enkele bekende koi rondzwemmen, zoals de neus die ondertussen toch wel 90 cm is volgens ons, een showa uit de 42 reeks, die richting 80 gaat, een tancho van Ueno, een koi van Rini, en vele andere bekenden. Kijk en geniet.... Natuur en groeivijver

Meer afbeeldingen

Mijn kalkoen dit jaar: afbeelding 1
Mijn kalkoen dit jaar: afbeelding 2
Mijn kalkoen dit jaar: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240