Mijn planning de volgende weken

Mijn planning de volgende weken

Eerst en vooral even wat uitleg in verband met de komende weken. Zoals jullie misschien al weten vertrek ik in de loop van volgende week op vakantie.

Ondertussen zullen mijn zonen en Ben de koi onderhouden en verzorgen, zoals ieder jaar. Toch is het mijn bedoeling om jullie af en toe op de hoogte te houden van de lopende zaken en eventuele nieuwtjes.

Wat ook belangrijk is natuurlijk is om de verkoop te continueren om het met een mooi woord te zeggen. Verkopen is essentieel in een bedrijf, en ik kan en wil alleen maar koi verkopen…

Ik heb besloten om tijdens mijn vakantie bepaalde aanbiedingen te doen op de volgende manier, lees goed.... Er zijn nog bijzonder goede koi die hun weg nog niet gevonden hebben naar een nieuwe eigenaar.

Zonder verkoop kan ik ook geen goede koi inkopen, daarom heb ik besloten om het volgende systeem te hanteren, de countdown of de omgekeerde biedingsmethode.

Ik heb de laatste weken een aantal nieuwe filmpjes gemaakt van de koi, zodat datgene wat je ziet ook aan de werkelijkheid toetst. De meesten kennen de koi, dus dat mag geen probleem zijn.

Ik ga beginnen met een prijs op de koi te plakken die 300 euro duurder is dan de koi normaal moet kosten. Iedere dag zal er automatisch 100 euro korting gegeven worden.

Ik hoef hier niets aan te doen, dat gaat automatisch. De laagste prijs zal 300 euro zijn onder de normale waarde van een koi, dus zal de laatste aanbieding 4750 euro bedragen. Daarna verdwijnt de koi uit het systeem en kan dan voorlopig eventjes niet meer gekocht worden.

Het is een beetje spielerei, maar geen spielerei met de bedoeling om iets slecht te verkopen, integendeel. Iedere koi is zijn geld meer dan waard.

Ik maak me sterk dat ik een assortiment koi heb rondzwemmen dat je bijna nergens zal zien rondzwemmen, de kwaliteit is hoog over de hele range. Daar ben ik trots op en dat wil ik zo houden.

Ik kan dit enkel op dit niveau houden als de verkoop het toelaat, en daarom zijn jullie zo belangrijk, want zonder klanten heeft Interkoi geen enkele waarde. Ik besef heel goed dat ik nooit het afgelopen jaar kan evenaren, maar dat ik moeite zal doen staat als een kijf boven water.

Ik begin deze reeks met een showa, waarvan ik nu eens zeg dat hij geweldig is en waar je in de toekomst veel mee kan bereiken. Mensen hebben er altijd problemen mee, en denken dat ik koi prijs om te verkopen, en weet je wat, ze hebben nog gelijk ook...

In eerste instantie kocht ik de koi omdat ik er toekomst in zag, maar éénmaal bij mij in de vijvers probeer je ze echt naar waarde te schatten. Deze showa begint heel veel indruk op mij te maken, en dat zeg ik niet zomaar.

Ik krijg bij deze showa de kriebels en mijn haar op mijn armen gaan rechtop staan. Ik word verliefd op dit soort koi, want ze kunnen je een enorm plezier geven. Een gevoel dat je niet kan beschrijven, maar dat je doet denken aan je jeugd als de geluksmomenten nog echt voelbaar zijn.

Dit is mijn ultieme favoriet, niet die van een ander, die van mij.... Bekijk eerst het filmpje bij aankoop en bekijk daarna het filmpje zoals ze 3 maanden later, dus nu is.

Prent deze showa goed in je hoofd, en blijf deze opvolgen, of het nu bij mij is of op een andere locatie het maakt niet uit.

Bij aankoop ziet de showa er degelijk uit, er is in ieder geval niets mis mee…maar kijk eens naar het vervolgplaatje en laat je fantasie de vrije loop.

Zie je hoe de koi in het begin geen motoguru had, en nu volop de motoguru aan het aanmaken is. Zie je het sumi evolueren ? Men heeft het dikwijls over sumi, maar wie kan nu voorspellen dat het sumi zo ontwikkeld ? Ik niet hoor....

Zie je hoe de hashiware (het sumi op de schouder dat naar elkaar toeloopt) zich ontwikkelt, en dat het sumi op de neus verschijnt ? Zou de hashiware nog samentrekken met het sumi op de neus zodat we een prachtige menware of bliksemschicht te zien gaan krijgen op dit wondertje van de natuur ?

Zie je de prachtige ontwikkeling van het stevige sumi tegen de rode partijen van deze showa ? Bedenk dan nog even dat het sumi van achter naar voor ontwikkelt....Dit is een showa om op te volgen en dat zeg ik echt niet zomaar !

Het hi is intens, van de goede dikte en voor een showa bijzonder sterk en goed. De body is er één om een goede beenderstructuur te kunnen dragen, sigaarvormig en goed gevuld van voor naar achter. Nu 59 cm en bij goede begeleiding altijd minimaal 80 in het verschiet...

De mama is Lion Queen Jr1. Het is een afstammeling van Lion Queen, en kijk even naar de mama en kijk dan nog eens naar deze showa !....

Dit is een showa die ik alle mogelijkheden zou willen geven om verder te ontwikkelen en die ik als eerste van de serie zal aanbieden. Haar prijs begint met 5350 euro, en ze is iedere euro waard volgens mij.

Ik laat de prijs iedere dag aflopen met 100 euro tot 4750 euro, en dit is haar bottomprijs. Wordt ze niet verkocht, dan verdwijnt ze even van het toneel. Je kan proberen te wachten totdat de prijs op zijn laagste punt is, maar misschien is er jou juist iemand voor en ben je te laat...dus denk goed na...

Wie interesse heeft in deze showa wordt eigenaar vanaf het moment dat hij me contacteert en de koop zal afgesloten worden op de prijs die er op dat moment vermeld staat. Al deze koi die ik tijdens mijn vakantie promoot staan onder de knop “nieuwe koiaanwinsten”.

Nogmaals die is MIJN keuze uit de koi die bij mij rondzwemmen…

Extraatje: De koi binnen...

Meer afbeeldingen

Mijn planning de volgende weken: afbeelding 1
Mijn planning de volgende weken: afbeelding 2
Mijn planning de volgende weken: afbeelding 3
Mijn planning de volgende weken: afbeelding 4
Mijn planning de volgende weken: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137