My secret stock

My secret stock

Je moet altijd iets achter de hand hebben, en als je moest denken dat ik de moed ga opgeven, dan heb je het mis, want dan wil ik terug het vuur in de pan krijgen om jullie te verrassen.

Bravehart is Back, zo noemde Paul mijn persoonsverandering toen hij me weer zag glunderen met mijn veroveringen…Ik heb ervoor moeten vechten, maar ik denk dat ik iets bijzonder kan aanbieden. Het enige wat ik kan zeggen is het volgende. Als je interesse hebt in een bijzonder goede koi met ballen, waag dan nu je kans, twijfel niet, want dit is zowat het beste wat ik momenteel kan voorschotelen, en geloof me, het is niet niets.

Maak gebruik van het moment dat ik in Japan ben, want eenmaal de reis voorbij zijn de prijzen ook voorbij. Het kost me bakken geld om deze deals rond te krijgen, en om jullie een kans te geven om geweldige koi voor een geweldige prijs te pakken te krijgen.

Ik heb ondertussen ook een gezond gesprek gehad met Daisuke, en geloof me of niet, hij gaat er volgens mij rekening mee houden. Vooral mijn jarenlange relatie is iets wat toch mee gaat spelen, en ik denk dat ik veel krediet heb opgebouwd door mijn trouw en ik durf het gerust zeggen, mijn correctheid tegenover hen.

Ik heb mijn situatie even uitgelegd en wat de bedoeling is, waarbij ik vooral de nadruk heb gelegd op het feit dat ik toch goed ben voor 2-300 koi per jaar van behoorlijke kwaliteit. Hij begrijpt dat ik geen koi kan kopen zoals de grote jongens dit doen, maar toch mijn deel bijdraag in het Momotaro geheel. Ik krijg geen carte blanche, ik moet alle risico zelf lopen.

Hij begreep het bijzonder goed, en ondanks het feit dat de Europese markt geen grote speler meer is, begrijpt hij ook dat je altijd rekening moet houden met de toekomst. De Aziatische markt kan ook terugvallen en de Europese markt kan altijd terug opfleuren.

Wel hebben ze hun systeem veranderd en zal het in de toekomst nog moeilijker worden om goede koi aan te schaffen, maar ik heb de indruk dat hij een luisterend oor heeft gelegd naar mijn wensen. Het was duidelijk dat mijn jarenlange trouw blijft meespelen in hun gedragscode, net zoals ik altijd een speciale binding zal proberen op te bouwen met klanten die mij ook trouw blijven.

Als je dit nieuwsitem zult lezen, zal ik de Narita Open Sales vermoedelijk al bijgewoond hebben, maar daarover zal je morgen meer kunnen lezen.

Geniet ondertussen van mijn aankopen , ze zullen morgen verschijnen op de website, en wees er als de kippen bij…

Ik heb nog een hele serie films gekoppeld waarbij een groot aantal sansai speciaal voor mij gebowld werden zodat je toch eens kennis kan maken met de bijzondere kwaliteit die Momotaro kan aanbieden, maar die helaas prijzig zijn…morgen laat ik het filmpje wel zien.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137