Nabeschouwing 2018

Nabeschouwing 2018

Ik heb momenteel nog 233 koi in stock, waarvan er nog 53 koi die niet verkocht zijn die in Japan rondzwemmen en die vermoedelijk in april naar Arendonk komen.

Dan heb ik nog 39 koi in Japan rondzwemmen die verkocht zijn en gedeeltelijk in februari komen, gedeeltelijk in april en een aantal die nog als azukari zullen blijven.

Als je de som maakt weet je dat er momenteel nog 141 koi in Arendonk rondzwemmen in een totaal van 190 kuub aan vijvers en dan weet je ook dat ze in principe bijna 1.34 kuub per koi hebben afhankelijk van hun verblijfplaats. Een koiluxe....

Van deze 141 koi is er ongeveer 50% die een jaar of langer zitten, namelijk de overblijvers. Zijn dit slechte koi ? Absoluut niet, maar het is een fenomeen dat zich ieder jaar weer laat zien.

Er zal altijd een percentage zijn dat de strijd niet haalt en die over zullen blijven. Ik heb dan ook besloten om die in de maand maart, in het teken te zetten van een absolute opruimingsactie.

Bekijk even het filmpje dat ik gisteren gemaakt heb. Ze zitten gewoon op buitentemperatuur die ongeveer 11° is onder de kappen. De koi mogen uiteraard blijven zitten tot 1 april.

Ik heb er een bloedhekel aan, maar nood breekt wet. Daarom heb ik besloten om 4 opeenvolgende acties te ondernemen. Het maakt de weg vrij voor mensen die een bepaald budget voor ogen hanteren.

Hoe zal dit in zijn werk gaan !

Zaterdag 2 maart en zondagmorgen 3 maart zal er een eerste selectie gebeuren van de aangeboden koi die het schip zouden moeten verlaten. Een eerste mogelijkheid om goede koi tegen een verminderde prijs aan te kunnen kopen, want je krijgt namelijk een korting van 30% op deze zaterdag 2 maart en zondagmorgen 3 maart.

Zaterdag 9 maart en zondagmorgen 10 maart, zal er een 2de mogelijkheid zijn om dezelfde koi aan te kopen, maar dan met een korting van 40% op aangeboden prijs.

Zaterdag 16 maart en zondagmorgen 17 maart zal de laatste mogelijkheid aangeboden worden om al deze koi aan te kopen aan 50% van de aangeboden prijs.

Je moet af en toe van je hart een steen maken, maar soms is het nodig om deze acties te doen, hoe erg en vernederend ik het ook vind. Zijn de koi niet goed genoeg ? Vergeet het maar...de reden is niet in te schatten...

Wil je niet wachten tot 2 maart , dan heb je de mogelijkheid om een koi aan te kopen tussen nu en 2 maart met een korting van 20%. Amuseer je tijdens de wintermaanden en profiteer van de eerste keuze mogelijkheid.

Al deze koi zijn in goede gezondheid momenteel. Het water is nog niet koud genoeg om in hibernatie te gaan, dus de koi zwemmen nog redelijk goed rond, profiteren van de fytoplankton en zoöplankton dat nog altijd aanwezig is Ik maak me ook sterk dat ze dit binnen enkele maanden ook nog zijn, maar de winter heeft altijd verrassingen in petto.

In ieder geval is het zo dat ik alle koi die op dit moment klaar zijn om met een korting van 20% aangeboden te worden, vandaag online komen te staan, met de gereduceerde prijs van 20%. Je zal ze kunnen vinden onder de knop “nieuwe koi aanwinsten”

Al deze koi kunnen nu aangekocht worden, met de verzekering dat ze in orde zijn. Zijn ze niet in orde, dan mag je te allen tijde de koi omwisselen of het bedrag gebruiken voor de aankoop van een andere koi.

Alle foto’s zijn NIET uptodate….de filmpjes geven echter wel de goede weergave van de koi en de grootte van de koi is bij benadering ook altijd goed.

Je kan natuurlijk wachten tot je een korting van 50% kan bekomen, maar het is natuurlijk wel een gok op die manier, want de koi kan ook verkocht zijn terwijl jij zit te hopen….

Nogmaals, alle koi zijn dik in orde, alleen moet ik plaats maken voor nieuwe leveringen. Ik heb teveel koi aangekocht en moet de nodige maatregelen treffen.

Ik zou zeggen WAAG JE KANS

Ik eigen me wel het recht toe om bij een bepaalde korting bepaalde koi weg te halen die normaal niet in dit rijtje thuishoren. Deze beslissing is enkel door mij te maken, en deze koi zullen op de dag van de volgende korting onherroepelijk verdwijnen.

Het ultieme nieuwjaarsgeschenk

Denk aan de mogelijkheid om morgen tussen 11.00 en 13.00 uur je in te schrijven als je aan deze actie mee wil doen. Koop 1 koi en kies de volgende van dezelfde waarde die je dan gratis krijgt. Natuurlijk moet je gekozen worden uit de aanbiedingen zoals vermeld. Dinsdag wordt de uitslag bekendgemaakt door de deelnemers kenbaar te maken via een nummer. Uit deze nummers kiezen de lezers een winnaar…zo eenvoudig is het.

Spreek af met je vrienden of koikichi connecties, misschien vind je wel iemand die interesse heeft om het spel mee te spelen. Het zou tevens de laatste koi van 2018 zijn die verkocht wordt, of de eerste koi in 2019 die verkocht wordt…

.

Eerlijk gezegd verwacht ik weinig deelnemers, maar je weet nooit….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240