Naweëen van de Online Holland Koi Show

Naweëen van de Online Holland Koi Show

Alle lof aan de organisatoren van de Online Holland Koi Show. Zij geven de mensen in deze tijden snoepjes om van te genieten en een inzicht in de winnaars van de Online Koi Show. HIermee blijft de koihobby levend en bovendien worden er vijvers in het nieuws gebracht die je misschien anders nooit te zien krijgt.

Nu is het wel zo dat ik door de jaren zelf al veel vijvers in het nieuws heb gezet. Het is een beetje op de achtergrond geraakt, maar als ik even in het archief duik zie ik toch in totaal 222 vijvers die ooit het levenslicht hebben gezien.

Het wordt echter moeilijker en moeilijker om informatie hierover te ontvangen. Doordat mensen makkelijk meer informatie kunnen opslorpen via social  media en heel het internet lunnen afschuimen naar nieuwtjes, is dit min of meer in een moeilijke fase gelopen.

Als afsluiter van de Online Holland Koi Show wil ik voor die mensen die  niet op social media zitten, toch alle vijvers nog eens op een rijtje zetten, zodat ze indien ze er behoefte aan hebben alles nog eens netjes kunnen volgen, want geloof het of niet, niet iedereen zit op social media.

Ik zet hieronder de vijvers allen op een rijtje en ik wil er graag een woordje van trots bij zeggen dat deze vijvers deel uitmaken van de Interkoi groep, en dat het in mijn ogen nog altijd heel dankbare klanten zijn die meegeholpen hebben aan Interkoi zoals het nu is.

Als eerste komt de vijver van Martin aan de beurt. Zoals altijd krijg je van Martin een degelijke uitleg op zijn manier gepresenteerd. Ik denk dat Ronald en Ruud een bijzonder aandenken aan hem bewaard zullen hebben. Het eerste gedeelte mist wat geluid, maar dat komt na een tijdje wel in orde. (na 7 minuten)

De vijver van Martin en Marie RoseDuurtijd 1 uur, 1 minuut en 30 seconden. En vergeet vooral zijn memorabele speech niet van de vijvertoer uit 2014.  Nog altijd één van zijn mooiste optredens !

Als 2de vijver even op bezoek bij de Wim. Zijn privé vijver thuis (8 min. 31 sec.) waar hij met de ganse familie kan genieten van zijn koi. Wim komt niet zo graag in de belangstelling, maar ik denk dat hij speciaal voor Interkoi deze opdracht aanvaard heeft. Ik heb dan ook veel respect voor zijn deelname aan deze rondleiding die trouwens de volgende vijver te voorschijn toverden.

Ik denk dat zowel Ronald als Ruud onder de indruk waren van de tweelingsvijver zoals ik het noem, met hun geweldige bezetting van jumbo  koi. Een project dat iedere verbeelding tart en veel bezoekers met grote ogen laat genieten als ze op bezoek komen.

Bedankt Martin en Wim voor jullie inzet en het tonen van jullie prachtige vijvers.

Daarnaast wil ik toch zeker ook het verborgen paradijs laten zien van 2 prachtige mensen, namelijk Hilde en Michel, die zeker mijn aandacht waard zijn. Het zijn in principe geen klanten van Interkoi, ondanks dat er nog één koi van hun in Japan rondzwemt die door interkoi aangekocht werd. Zij gaan gewoonlijk zelf hun koi aankopen in Japan, en mijn respect is ook heel groot naar hun toe. Ik wil de mensen die het niet gezien hebben dan ook laten meegenieten van deze koibelevenis in het kwadraat. (36 min. 49 sec.)

Ik ben bijzonder trots dat ik op de achtergrond ook deel uitmaak van deze koikichi story, en dank hun allen voor hun medewerking.Mijn dank gaat ook uit naar Ronald en Ruud voor hun aandeel in deze reportages, het wordt zeker op prijs gesteld en gaan enkele banken vooruit in mijn klas.

DE MEESTE KOI STAAN NU OP -15%

Volgende week zullen de koi naar -20% gaan, maar meerdere  koi zullen verdwijnen uit de aanbieding. Welke moet ik nog bekijken !

 

Meer afbeeldingen

Naweëen van de Online Holland Koi Show: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Didi

555

Wim DW

555


Johan

555

Wim DW

555


KONDHO

555

Wim DW

555


Polleke

555

Wim DW

555


Johan D

555

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml