Nieuwe opgroei 2020 zijn binnen en zwemmen rond in het Koihuis

Nieuwe opgroei 2020 zijn binnen en zwemmen rond in het Koihuis

Midden in de nacht kwamen ze aan en heb nog geprobeerd om een paar  foto's en filmpjes te maken.

Rond 4:00 in de nacht na een lange reis voor de koi lag de prioriteit bij het wennen en goed overzetten. Film en beeld materiaal is voor latere zorg en zullen na de quarantaine met beloofde hulp waar ik erg blij mee ben alsnog gemaakt worden.

Heb dit keer een selectie van grotendeels Kohaku en showa met een paar Sanke die komende periode in de opgroei door gaan groeien van Tosai naar Nisai. Ondanks dat het donker was zag ik heel goed en dik beni wat zeker voor mijn groei plannen een vereiste is want zonder dik beni is groei niet mogelijk met behoud van kwaliteit. 

Na twee bowl wennen gingen de eerste koi de vijver in.  Veel leuke en speelse patronen waren aanwezig kohaku met aangename patronen. Bij dit filmpje komt ook een mooie showa langs die zeker als in de toekomst het sumi goed tussen de patronen gaat samen komen en uiteraard opdikt een Leuke showa zal gaan worden.

Voor dit kleine showaatje is het jammer dat er dit jaar geen Koi show meer zijn want ze had zo mee kunnen doen. niet de grootste wel nu de leukste. De kweker van deze Tosai is Takigawa en de variateiten zijn Kohaku, Showa en Sanke dus een selectie van Go Sanke

Leeftijd 9 maanden 
Gemiddelde lengte 30 cm

Laatste filmpje van het plaatsen met deze hele mooie Maruten kohaku Hier kan ik heel erg blij van worden en dit is de grootste van de selectie. Ondertussen de volgende ochtend :) wat een paar uurtjes later was want het plaatsen duurden tot een of zes. The day after.  Wie het durft om nu al een Tosai aan te kopen, want ondanks dat ik pas na de quarantaine periode goede foto's en film ga maken van elke koi krijg ik al veel aanvragen binnen.

Aankopen kan nu tegen een aantrekkelijke aankoopprijs. Maak een screenshot omcirkel / omschrijf de Tosai en vraag een optie/aankoop aan. Prijs zijn nu nog allemaal gelijk €.475. Pas na elke Tosai gefilmd en gefotografeerd te hebben zullen de prijs per koi bepaald worden. Dus nu nog een kans op een leuke aankoopprijs en natuurlijk eerste keus. Optie en bedenktijd is mogelijk voor een periode van drie dagen daarna krijgt een ander de kans. Uiteraard mag je ook wachten totdat alles gefotografeerd is maar dan is het niet meer tegen deze prijs.

Voor wat betreft de opgroei mogelijkheden zijn er twee pakketten:

1- Tot en met Oktober is bij de prijs inbegrepen koi zijn dan 14/15 maanden oud en ik verwacht rond de 45/50 cm

2- Tweede pakket is tegen meerprijs van €100 mogelijk en mag jouw gekozen koi tot en met maart 2021 hier doorgroeien.

De eerste opties zijn geplaatst ik moet nog even verzinnen hoe ik dit door ga geven zodat iedereen weet welke koi nog beschikbaar zijn. Begrijp heel goed dat het moeilijk is om te besliisen vanaf het schaarse beeldmateriaal wat er is maar koi hebben nu recht na hun lange reis op een goede quarantaine periode. Daarna ga ik ze bowlen, meten en filmen en hou jullie op de hoogte van dit nieuwe opgroeiproject.

https://www.interkoi.eu/koi-aanbod/interkoi-nederland/Prachtig resultaat van ontwikkeling van een Takigawa Kohaku die live te bewonderen is in Arendonk : https://youtu.be/GdxipQ7GCYo

Meer afbeeldingen

Nieuwe opgroei 2020 zijn binnen en zwemmen rond in het Koihuis: afbeelding 1
Nieuwe opgroei 2020 zijn binnen en zwemmen rond in het Koihuis: afbeelding 2
Nieuwe opgroei 2020 zijn binnen en zwemmen rond in het Koihuis: afbeelding 3
Nieuwe opgroei 2020 zijn binnen en zwemmen rond in het Koihuis: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240