" /> " />
Nieuws van een goede bekende

Nieuws van een goede bekende

Vandaag kwamen John en Ingrid hun koi ophalen, helaas had ik mijn fototoestel niet bij, zodat ik geen foto's kon maken. Zij kochten de prachtige Shiro Utsuri van ± 65-70 cm, genaamd "Cheyenne".

Naast Cheyenne kochten zij ook een machtige Showa van Oyama van ± 65 cm. Zij zullen in deze vijver komen waar een oude bekende van mij rondzwemt, namelijk de chagoi "Hans". Deze vrouwelijke chagoi is genoemd naar een vroegere werknemer van mij en was ± 90 cm toen zij vertrok. Ondertussen is zij uitgegroeid tot meer dan 1 meter volgens John.

Ik zal er volgende week zeker aan denken om mijn fototoestel mee te nemen om het vertrek van de showa te fotograferen, want die is bloedmooi. Zoek maar alvast een naam voor dit prachtdier. Dit is ondertussen niet meer nodig, want zij krijgt de toepasselijke naam Black Magic. Als dit geen creatieve naam is...

Toch mooi dat je via het medium internet kunt communiceren !!! Het vraagt wel veel werk, maar het maakt de website toch zoveel interessanter.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: GESLOTEN WEGENS REIS JAPAN
Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-44

showa SH-NA18-44
Koi Evolutie

1805001

Archief 1805001