Nieuwsgezind zijn is dit een ramp ?

Nieuwsgezind zijn is dit een ramp ?

Gisteren was ik op locatie bij een klant die een deel van zijn bestand wil verkopen. De reden is gewoon dat hij nieuwsgezind is, en vooral een upgrade wil doen met nieuwe koi. De klant is welbekend, en als je de foto’s ziet weet je dadelijk over wie het gaat. Ik heb in totaal een 20-tal koi gefilmd en dat schept mogelijkheden voor mensen die graag hoogwaardige koi aankopen tegen een betaalbare prijs.

Het grote voordeel is dat alle koi bekend zijn bij interkoi. Alle koi op één na werden aangekocht via Interkoi, zijn allen nog vrij jong en je kan via de pancarte alle informatie over de koi terugvinden. Wat ben ik toch blij dat ik dat systeem heb opgezet !

Ik kan wel bevestigen dat ik iedere koi persoonlijk heb gekocht en me nog 100% herinner hoe en wanneer ik ze aankocht. Het blijven dankbare momenten. De koi zagen er ook meer dan gezond uit, en er zijn zeker enkele hoogwaardige exemplaren te vinden. Ik zal er niet teveel woorden over vuilmaken, want woorden verkopen geen koi. Wel moet je weten dat de foto's niet aangepast zijn, deze zijn van bij aankoop. De filmpjes zijn recent.Bekijk het aanbod maar en waag je kan. 

OVERZICHT KOI DIE AANGEBODEN WORDEN:

Ik ga niet alles in één keer presenteren. Ik zal vandaag de eerste 5 presenteren, daarna de rest. Vooraleer je de koi gaat bekijken het volgende: De koi worden vanaf vandaag aangeboden tegen een minimum prijs op de website. Men kan tijdelijk bieden totdat de eigenaar beslist om de verkoop definitief te maken. Hij zal me op dat ogenblik verwittigen en de koi wordt dan als verkocht vermeld.

Ik zet de koi hier onder elkaar, nadien zullen ze verhuizen naar de knop "nieuwe koiaanwinsten", zodat je dit de volgende dagen nog kan opvolgen. De vermelde prijs hieronder is dus ook het minimum en alle gegevens qua ouderdom kunnen gecontroleerd worden via de link onder het codenummer. Dat is het voordeel om alle info van iedere koi bij te houden. Daaronder staat de prijs en de link naar het recent filmpje. Het eerste bod is ook het bedrag dat vermeld staat bij de koi.

Ik heb iedere koi vandaag 19-08-21 gefilmd en bekeken en alle koi zijn meer dan gezond en zijn in bijzonder goede conditie. Gelieve me dan ook zo snel mogelijk te contacteren indien je een koi wenst aan te kopen. Zolang er een bod is op een koi zal er een optie op staan. Als de eigenaar beslist om de koi te verkopen zal er verkocht op komen te staan.

HOE ZAL HET IN ZIJN WERK GAAN  ?

Belangrijk: alle koi die verkocht worden voor 1 september zal ik gaan ophalen tussen 2 en 5 september en in Arendonk in een afzonderlijke binnenvijver zetten. Ik zal voor alle zekerheid een KHV en CEV test laten uitvoeren, alhoewel dit niet nodig zal zijn. De koi kan of moeten dan nadien opgehaald worden voor ten laatste 18 september. Wens je de koi bij de eigenaar af te gaan halen dan is dit ook bespreekbaar. Ik breng je dan in contact.

DIT IS HET AANBOD VAN VANDAAG:

1805024 – nu 68 cm - 4 jaar
Alle info van de koi vind je op deze link.
Prijs: 1700 euro

Weinig of niets op de koi aan te merken. Stevige body, sterke huidkwaliteit met sterk beni. Een beetje rood in de vinnen mag dan als minpuntje beschouwt worden maar voor de rest geen noemenswaardige tekortkomingen. Zeer sterke en stevige koi met nog veel toekomst

--------------------------------------------------------------------------------

1703034 – nu 70 cm - 4 jaar
Alle info van de koi vind je op deze link
Prijs: 1500 euro

Een prachtvoorbeeld van een showa met de zo gewilde hashiware en menware. Huidkwaliteit is perfect' in orde en de koi is zo zuiver als je hem ziet in de bowl....een hebbeding.

--------------------------------------------------------------------------------

1811079 – nu 50 cm - 3 jaar
Alle info van de koi vind je op deze link
Prijs: 750 euro

Bloedmooi, bloedzuiver, niet te groot en niet te klein, een perfecte ginrin kohaku van Momotaro. Ik heb geen mankementen gevonden !

--------------------------------------------------------------------------------

SH-V16-1271 – nu 73 cm - 6 jaar
Alle info van de k oi vind je op deze link
Prijs: 3000 euro

In mijn ogen een kanjer van jewelste die je zo op eender welke show kan inzetten. De perfectie wordt benadert, sterk beni, blinken als een spiegeltje, goede body, nog enkele goede jaren voor zich, zodat 80 zeker bereikbaar is. Ik begreep niet waarom deze weg moet, want ik kon geen enkel minpuntje ontdekken. Het patroon is speciaal en je moet er van houden, maar ik kan dat zeker appreciëren ! Niet twijfelen !

--------------------------------------------------------------------------------

SH-V19-10195 – nu 66 cm - 3 jaar
Alle info van de koi vind je op deze link
Prijs: 650

Deze showa was fantastisch bij aankoop maar heeft het sumi laten overheersen en kan beschouwd worden als koromo showa. Je houd ervan, je houd er niet van, het is niet mijn favoriet, alhoewel het bij aankoop wel mijn favoriet was. Blijft een imposante verschijnen, maar de prijs is er ook naar ! Misschien het ultieme moederdier voor de volgende generaties voor mensen die graag kweken !

--------------------------------------------------------------------------------

Het enige wat ik kan bevestigen is dat de koi er allen bijzonder goed verzorgd en gezond uitzagen met enkele bijzonder goede koi, maar de beoordeling zal terug te vinden zijn in de prijs. We hebben samen de prijsstelling gemaakt en zaten op dezelfde golflengte.

Zo dadelijk zal ik de koi opnieuw activeren onder de knop "nieuwe koiaanwinsten". Indien je interesse hebt, twijfel niet, neem zo snel mogelijk contact op, het is de moeite, dat kan ik je verzekeren.

Ik heb er een filmpje van de vijver bijgedaan waar de koi verblijven, samen met enkele foto's. Indien je vragen hebt over de koi, kan je me ook altijd contacteren, ik heb iedere koi goed bekeken. Van het ogenblik dat je een koi wenst aan te schaffen geef dan je gegevens door. Ik zal in overleg gaan met de eigenaar om de verkoop te bevestigen. Indien er een hoger bod komt, zal ik dat ook doorgeven.

Zolang er een bod is op een koi, zal deze in optie komen te staan, als de verkoop rond is zal de koi verkocht gezet worden. Morgen komen de volgende 5 aan de beurt, daarna zal het volgende week dinsdag en woensdag worden.

 

Meer afbeeldingen

Nieuwsgezind zijn is dit een ramp ?: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan D

555

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml