De online koi show dit weekend

De online koi show dit weekend

De 29ste Holland koishow zal dit weekend online gehouden worden. Ik weet niet of er klanten of koi van interkoi meedoen, het zou fijn zijn om het te weten te komen. Het is niet hetzelfde als een echte koishow, maar we waarderen de inspanningen om de koiwereld actief te houden.

Zelf heb ik ditmaal geen koi ingezet op de show, ik heb niet zo heel veel koi meer. De meeste zijn verkocht en de enkele die ik nog over heb, hou ik tot de show in Merelbeke op 11-12 september. 

Niet dat ze furore zullen maken, want mijn selectie is flink uitgedund. Het is een kwestie van bescheiden te blijven dit jaar. Ben toch eens benieuwd wat ze er in Merelbeke van bakken met de organisatie van de show en de mogelijke perikelen die het met zich mee zal brengen.

Ondertussen is het rustig en hou ik me bezig om alles te reorganiseren in mijn bestand. Ik kom tot de ontdekking dat ik nog 12 koi over heb die zo goed als verjaard zijn. Nog eentje van 2017, nog 7 van 2018 en nog 4 van 2019. We zullen het maar oudgedienden noemen, terwijl ze eigenlijk nog bijzonder jong zijn.

overzicht koiJe ziet boven de koi het codenummer staan, zodat je ze in de zoekfunctie de koi makkelijk kan vinden. (zie bijgevoegde foto) Wie graag een gokje doet en één van deze koi wil aankopen mag altijd contact opnemen om een gok te wagen....wie weet.

De foto's zijn gewoonlijk van bij aankoop, de filmpjes zijn gewoonlijk uptodate en tonen de koi zoals ze zijn. De filmpjes zijn over het algemeen vrij recent, en indien gewenst kan er altijd een nieuw filmpje gemaakt worden.

Ook de countdown loopt op zijn laatste beentjes, wie een kohaku van dit kaliber voor deze prijs wil zal niet moeten vergeten te reageren, morgen is het misschien te laat.

EXTRA INFORMATIE

Zaterdag belooft een droge dag te worden (23°-26°) met een mix van wolken en zon. Hiermee is het een uitstekende dag voor buitenactiviteiten. Ik zal een X-aantal mango al buitenplaatsen voor de verkoop, zodat je al rustig kan komen kijken. Ik zal voornamelijk oranje-achtige mango buiten zetten om te zien of ze oranje-rood kleuren als ze buiten zijn. 

Meer afbeeldingen

De online koi show dit weekend: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Wim DW

555

interkoi

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml