Op bezoek bij Rudy

Op bezoek bij Rudy

We hebben een nieuwe journalist. Hij neemt de tijd om even op bezoek te gaan bij collega koikichi en zet dan alles op film voor mij.

Wat een luxe, dan hoef ik mij niet zot te prakiseren wat ik in het nieuwsitem moet zetten. Bovendien ben ik bijzonder blij met updates van koi die niet zoveel in de belangstelling hebben gestaan en eigenlijk al tot de oude garde gaan behoren, tenminste sommige toch. Ik heb dus het verslag niet geschreven, maar Polleke, onze journalist van dienst. Wil je hem boeken om ook eens langs te komen dan kan dit, maar dan moet je wel reserveren ! Dit verslag schreef Polotaro:

Fier op mijne maat.
Een koikichi die dergelijke koi koopt daar ga ik graag een handje helpen omdat je dan weet dat het de moeite zal zijn en het was alweer 6 jaar geleden. 

Hij heeft nog ongeveer hetzelfde bestand en dan zullen ze wel iets gegroeid zijn dacht ik . Het is een zalig moment en ik ben fier op zo'n koikichi als ik die grote koi in de kleine vijver zie zwemmen en dan weet je dat die man goed bezig is.  

De koi waren in blakende gezondheid en hopelijk kunnen we dat weergeven met de foto's en filmpjes . Het was weer een dag om niet te vergeten en moet Rudy bedanken voor de warme ontvangst en het voer ( nee niet voor de koi).

De laatste aangekochte sanke 2002015
Van deze sanke heb ik maar 1 foto want ze was zeer actief zoals je ziet op het filmpje . Zoiets zie ik graag en deze zal je nog elk jaar zien verbeteren ...zalig . Dat beloofd nog en hij heeft al bewezen dat er iets van gemaakt kan worden. Ze is nu 77cm .

Mega tancho TA-V9-1101
Wat een beest met haar lengte van 87cm ! Wel spijtig dat er de vorige weken (te veel) kleurvoer gegeven is.

Een masterpiece ... (filmpjes onder het streepje)
Een masterpiece krijgt deze koi als titel want HIJ is mega groot en ook nog eens zeer goed in kwaliteit waarbij de patronen technisch als klap op de vuurpijl ook nog eens perfect zijn pfff.. .

Ik heb respect voor iemand die zo'n koi in deze kwaliteit heeft kunnen houden en zelfs veel groter heeft weten te maken . Je moet dan ook even bekomen als je zoiets (onwerkelijk) in de bowl ziet zwemmen (op neuslengte afstand haha). en het is zalig om te beleven.

We hebben mischien wat weinig en niet de beste films en foto's gemaakt maar we wilden de koi ook niet teveel stressen of beschadigen, ze waren ook niet van mij...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het is mij niet duidelijk over welke mannelijk masterpiece het gaat, want ik heb 2 films van mannelijke koi aangekregen die als masterpiece kunnen doorgaan, dus ik zet deze 2 even op een rijtje.

Ze zijn in de fleur van hun leven en hebben nog enkele topjaren te goed. dit ontkracht weeral het fabeltje dat mannen van Momotaro niet indrukwekkend kunnen zijn. Je moet natuurlijk wel de goede genen en de juiste prijs willen betalen.

Wie graag een vergelijking maakt met de koi wanneer ze aangekocht worden, kan even onderstaande links openen. Dan heb je dadelijk een vergelijkingspunt, en neen, dat zijn geen goedkope koi !

Wat betreft de sanke van Momotaro 1511020, hier heb ik bijzonder goede herinneringen aan, want die kocht ik in speciale omstandigheden. Ik forceerde toen Daisuke om een grote serie mannelijke koi van behoorlijke kwaliteit aan te kopen. Ik weet zeker dat er nog mensen zijn die zich deze nog herinneren als je het filmpje ziet. Het overgrote deel waren toen sanke, met enkele mega monsters. Ik denk dat het er een stuk of 25 waren en vermoedelijk zijn er nog velen van in leven. 

Tenslotte nog een filmpje van de vijver van Rudy. Polleke bedankt voor het verslag en vergeet niet om het regelmatig te doen !

 

Meer afbeeldingen

Op bezoek bij Rudy: afbeelding 1
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 2
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 3
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 4
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 5
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 6
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 7
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 8
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 9
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 10
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 11
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 12
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 13
Op bezoek bij Rudy: afbeelding 14

Laat Een Reactie Achter

13 reacties

rudolf

555


William

555


Johan D

555

Wim DW

555


Wim DW

555


Andrée en Ludo

555


Johan

555


Matthijs

555


Kristof_d

555


Jack

555


Wim DW

555


Rudolf

555

Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml