Nog 20 nisai en veilingkoi over

Nog 20 nisai en veilingkoi over

Van de 31 aangekochte koi zijn er ondertussen 11 verkocht, 1 in optie en zijn er dus nog 19 te koop.

Een geweldig resultaat moet ik zelf toegeven, want dit had ik niet durven dromen. Het wil echter wel zeggen dat ik iets goed doe. Ik heb de verkochte koi allemaal onder de knop "koi verkocht" geplaatst, of onder "koi mudpond verkocht" zodat je weet waar je je koi kan vinden. Bovendien hoef je eigenlijk alleen maar het codenummer in de zoekfunctie in te vullen (onderaan) en je hebt je koi zo gevonden.

Ik laat de 20 overblijvende koi die niet verkocht zijn nog op deze locatie staan vooraleer ik ze naar hun normale locatie verplaatst, en wie eventueel nog interesse heeft kan me altijd nog contacteren. Woensdag komen alle koi binnen, zodat je ze eventueel volgende week zaterdag al kan komen bekijken.

Ik had nog wat foto's en een filmpje klaargezet van het prepareren van de vijvers voor het paaien van de koi, en dat wil ik je nu graag laten zien. Dit zijn de vijvers waar de oyakoi hun ding kunnen doen. Helaas was ik iets te vroeg, ik had liever gehad dat ze er al in zaten, maar helaas...

Ondertussen ben ik alweer helemaal geacclimatiseerd, en sta ik weer tot je beschikking. Vanaf 11 uur vandaag ben ik aanwezig tot 16.00 uur.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240