Nog 51 te gaan

Nog 51 te gaan

Het was te verwachten dat het een drukke dag voor mij zou zijn. Er blijven echter nog 51 koi die moeten opgehaald worden...

De ginrin selectie was een matig succes, maar ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht. In totaal werden er 7 stuks verkocht, ingepakt en mee naar huis genomen. Plezierig was het wel, en wat leuk was om te zien, was hoe de selectie voorspelbaar verliep.

Ik had in Japan zoveel mogelijk showa gekozen met een menware vormige tekening op de kop, en ja hoor...bingo...alle showa met deze tekening op de kop gingen als eerste de deur uit. Ik heb geen individuele filmpjes gemaakt van deze ginrin showa, wegens tijdgebrek en door het feit dat ik slechts 2 handen heb. Waar zou ik nog een stel handen kunnen kopen ?

Vanaf vandaag zit het showageweld allemaal samen in één vijver, en kan je dus zowel de showa van Gerwin, de ginrin showa en de december showa die nog over zijn, rustig komen bekijken in Arendonk. Er zouden veel koi opgehaald worden, en dat heb ik geweten. Ik heb geprobeerd zoveel filmpjes te maken als mogelijk was, en Rudy was gelukkig de helpende hand. Hieronder volgt een overzicht van de koi die weggegaan zijn.

Eerst en vooral een formidabele kohaku van Momotaro, waar ik van het begin een groot zwak voor had, en die in mijn ogen een grote toekomst heeft in de handen van een man met veel vakbekwaamheid:

Momotaro kohaku van Kurt - 20 maanden - 62 cm

Johan kwam zijn showa ophalen, en was ook ontzettend blij met double face, de kohaku die in ongenade was gevallen. Zorg er goed voor Johan, want voor mij heeft deze kohaku nog een bepaalde emotionele waarde.

De showa van Johan * 1212011Double face, toch een monument

Proficiat Gerwin met het opkweken van deze showa van Isa. het is een genot om er iedere dag naar te kijken.

Presentatie showa van Gerwin

Een koi van de opensales, een kohaku van de veiling, en een showa van de december actie. Kristof en Vicky waren blijkbaar in hun nopjes.

Het trio van Kristof en Vicky

Deze koi maken nu deel uit van de nieuwe collectie:

1204053 - nog niet verkocht

Dennis kwam uit regio Hoofddorp - Amsterdam om zijn 2 opensales vissen op te halen. Een actie die ik nogmaals zou willen doen, maar dan zou ik het materiaal ervoor moeten hebben, en dat is niet zo eenvoudig.

Het duo van Dennis

Van deze selectie zijn een aantal ginrin vandaag weggegaan.

De ginrin selectie

Jeroen zit nu vermoedelijk ergens ver weg, maar ik heb beloofd om voor zijn ginrin, alsook voor zijn andere aankopen te zorgen tot hij terug is in Augustus...

De ginrin van Jeroen V.

Deze kohaku van Leo werd als tosai aangekocht en heeft een jaar mudpond achter de rug. Met zijn 60 cm een dierbare aanwinst, en een loupezuivere kohaku. Voor de mensen die graag een update opvolgen hier een filmpje bij aankoop, toen 36 cm. Toen ze aankwam in december was ze 57, en op dit ogenblik heb ik ze een dikke 60 cm gemeten. De sanke is van Sakai SFF.

De kohaku van Leo -1204025

De sanke van Leo

Zijn vriend Hennie is eigenaar geworden van deze mannelijke kohaku van Momotaro. Hier waren veel mensen van onder de indruk.

De kohaku van Hennie

Ook deze showa was aangekocht als tosai, nu zal ze ongeveer 50 cm zijn en is ze klaar om verder te ontwikkelen. De reactie onder het youtube filmpje is veelzeggend....Bovendien namen zij ook de akame kigoi van 72 cm mee naar huis, een juweeltje in de vijver.

De showa van Jos en Lizette - 1204032

De akama kigoi van Jos en Lizette

Tussendoor enkele koi bowlen om aan de mensen te laten zien.

Presentatie enkele koi

Bart zocht al lang een goede showa. Hopelijk heeft hij deze nu gevonden. Verleden week nog bij Gerwin in de vijver, nu nog bij mij, maar binnen 14 dagen verhuisd ze naar Denderhoutem.

De showa van Bart

Naast een ginrin showa namen Jent en Carla ook nog deze sanke van de opensales mee richting Zeeland. Carla was ondertussen verliefd geworden op Kuro ChoCho. Ik hoop dan ook maar dat deze liefde omgezet wordt in echte liefde, en dat ze deze nacht Jent goed verwend heeft...Laat het ons weten Jent.

De sanke van Carla en Jent

Jan was één van de eerste klanten van Interkoi. Lang geleden kwam hij met Raf om naar Interkoi te komen kijken, en heeft toen een kohaku van Yamatoya aangeschaft. Daarna was het een tijdje stil, maar nu heeft hij zich weer laten zien en is eigenaar geworden van dit duo. Zijn er nog woorden voor nodig ? Ik denk het niet.

De shiro en showa van Jan 1211013-1211015

Voor Martin: Martin, ik heb dit nieuwsitem, wat ik zelf wat saai vind, geschreven in een halfuurtje. Kan je eens opsommen hoeveel fouten ik heb gemaakt ? Doe dit via de reacties, zodat iedereen het kan zien. Ik zweer dat ik het niet nagelezen heb, en dat ik geen verbeteringen achteraf heb gedaan.

Wie volgende week zaterdag niets te doen heeft, moet deze zaterdag vrijhouden om te komen kijken naar een speciale dag. Ik ben namelijk 40 jaar getrouwd, en dat kan niet ongemerkt voorbij gaan. Wat ik in ieder geval ga doen, is de koi die binnenzitten, de grote Momotaro's van de veiling, één voor één presenteren en naar hun nieuwe verblijfplaats buiten brengen.

Het zijn een 20-tal koi, en zoals je weet niet van de minste. Ik weet nog niet precies welke actie ik er bij ga plannen, maar dat zal je in de loop van de volgende week wel weten. Hou dus je zaterdag vrij, en als je verliefd bent op Jumbo koi, en een bijzondere aankoop wil doen, dan is het volgende week het moment van de waarheid.

Meer afbeeldingen

Nog 51 te gaan: afbeelding 1
Nog 51 te gaan: afbeelding 2
Nog 51 te gaan: afbeelding 3
Nog 51 te gaan: afbeelding 4
Nog 51 te gaan: afbeelding 5
Nog 51 te gaan: afbeelding 6
Nog 51 te gaan: afbeelding 7
Nog 51 te gaan: afbeelding 8
Nog 51 te gaan: afbeelding 9
Nog 51 te gaan: afbeelding 10
Nog 51 te gaan: afbeelding 11
Nog 51 te gaan: afbeelding 12
Nog 51 te gaan: afbeelding 13
Nog 51 te gaan: afbeelding 14
Nog 51 te gaan: afbeelding 15

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240