Nog een nieuwsitem op de valreep

Nog een nieuwsitem op de valreep

Morgenvroeg heb ik geen tijd om een nieuwsitem in elkaar te steken, daarom nu nog eentje op de valreep.

Ik heb alles al klaargezet om morgen de herschikkingsdag te organiseren. Door omstandigheden is dit morgenvroeg niet mogelijk, maar toch al een kleine indruk voor morgen.

Ik heb 10 stoelen klaarstaan voor mensen die mogelijk interesse hebben, maar ik weet eigenlijk niet wat ik kan verwachten. Iedere koi zal één voor één door de menigte :) worden geduwd, en vooraf kan je een kijkje nemen in de vijver waar als dit moois zwemt..

Neem nu nog even vlug een kijkje naar de prachtige showa, het hartje, want die zal ons morgen verlaten. Bloedstollende showa van Yamamatsu, door iedereen gegeerd. Als je deze vissen zo rond ziet zwemmen, dan kan ik alleen nog maar met tevredenheid kijken. Ik hoop dat er morgen interesse is, maar dat zien we dan wel.

Hier nog een kijkje in mijn nieuwe jumbovijver, waar al onze koi zitten tot 84 cm. Een lust om naar te kijken.

Meer afbeeldingen

Nog een nieuwsitem op de valreep: afbeelding 1
Nog een nieuwsitem op de valreep: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240