Nog slechts 12 te gaan

Nog slechts 12 te gaan

Voor 1 juli moeten de koi weg zijn. Dat is het eindpunt, want dan zullen de verbouweningen naar een zwembad beginnen. De aanbieding zal dan ook verlopen. Wie er nog gebruik van wil maken moet zich nog zo snel mogelijk melden.

Als je bedenkt dat het transport van een grotere koi ongeveer 7-900 euro kost, dan vallen deze prijzen in het niets. Voorlopig zien we nog geen verandering in de toekomstige transportprijzen, wat het koigebeuren natuurlijk geen goed zal doen.

Voor de grote jumbo wordt het dan een lastige zaak. Wist je trouwens dat een vlucht voor een passigier maar evenveel kost als het transport van een koi ? Bovendien is het transport schrikbarend verlengd naar bijna 45 uur, wat de koi niet ten goede komt.

Denk er dus maar eens goed over na. Wel wordt er momenteel een mogelijkheid onderzocht om de vluchten via Parijs te doen en niet meer over Dubai. Maar het zal afwachten zijn hoe het in de toekomst zal gebeuren.

Op 25 juni zal het spectaculair aanbod verdwijnen. Dus wacht niet te lang, en de koi zijn meer dan goed. Kwaliteit prijs is ongezien ! Op verzoek van de eigenaar heb ik voor de laatste maal de prijzen nog lichtjes aangepast, maar dat zal zeker en vast de laatste keer zijn. Het is nu of nooit !

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

The Untouchable

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml