Ondank afwezigheid toch een verkoop

Ondank afwezigheid toch een verkoop

Gelukkig kan ik 100% vertrouwen op Ben. Ik heb geprobeerd een tijd aanwezig te zijn, maar ze hebben me dit keer kleingekregen en dat geef ik niet graag toe. Laat on stellen dat ik 50% hersteld ben, dus een beetje karakter en ik ben weer actief.

Het was een shiro die in het hoofd van Rudy geprent zat, en die moest dan ook even gebowld worden. Het is een shiro die verkooptechnisch iets moeilijker is omdat ze nog niet aangeeft wat het gaat worden. Bovendien is de body op dit moment misschien iets minder dan de anderen.

Wij focussen echter op kwaliteit, en Rudy begreep onze strategie. Wat je er ook van vind, kwalitatief is dit een formidabel goed shiro waar wij veel van verwachten in de toekomst. Vooral Ben is er lyrisch over en niet om de mensen naar de mond te praten, want dat kan hij gewoonweg niet.

Het filmpje zegt genoeg over zijn gevoelens en dat kan hij niet doen met koi waar hij niet achter staat. Bovendien kwamen er nog 2 heel sympathieke mensen naar hun kohaku kijken, en werden geïntrigeerd door een bloedmooie ginrin kohaku van Momotaro.

Je moest een weten hoe duur die ginrin kohaku van Momotaro de deur uitgaan. Normaal kan je die niet aankopen, tenzij voor een flinke aderlating. Deze heb ik echter als vervanging gekregen van een koi die ik verloren was, en daar moet ik dan geen 5 minuten over twijfelen. 

Zeldzaam mooie yondan kohaku met heel mooi gin, dat wel niet helemaal tot zijn recht komt in dit filmpje; Rudy heeft de filmpjes gemaakt met de telefoon en die geven toch iets minder detail dan met mijn camera, maar het doet niets af van de kwaliteit van de ginrin kohaku, dat zagen de klanten wel.

De deal werd niet afgesloten, en ik was ook niet in de stemming om de deal 'te forceren'. Wat niet is kan echter nog komen....Ik ga proberen mijn nieuwsitems terug op te starten, maar het vergt me nog bijzonder veel moeite. 

Voor de zekerheid toch een covid test laten doen, want je weet nooit, maar die was negatief.

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Wiechert

555


KONDHO

555


Johnny

555


rudy

555


Johan d

555

rudy

555


mitch

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml