Enkele Izumiya die al verkocht zijn

Enkele Izumiya die al verkocht zijn

Een toch onderschatte serie zijn de Izumiya showa. Ik blijf er met plezier naar kijken en heb de verkochte exemplaren even gefilmd samen met Ben verleden week donderdag. 

We beginnen met nummerke 2002103. Ik moet op onderzoek aan wie deze verkocht is, want ik kan niet echt gegevens vinden. Dat gebeurd met niet dikwijls, maar degene die koper was van deze showa, gelieve zich even te melden. Ik denk wel dat ik weet wie  het is, maar voor de zekerheid....

We laten de showa zien vooraan en langs de zijkanten. Wat ons vooral opvalt is het sterke kleurenspel van het beni, het sumi en het shioji. Het zijn echte showa kleuren, sterk gedefinieerd met een diep glanzend sumi dat toch een diepe indruk nalaat. Als ik me niet vergis was deze showa mijn lieverlingsshowa van de reeks. Ik vind ze nog altijd geweldig.

Dit was de showa bij aankoop. 

De tweede showa is de showa van iemand die liever zijn naam niet verbind met Interkoi, dus dat gaan we respecteren. Ondanks de stevige body en het forse lijf bleek het geen vrouwelijke koi, maar een mannelijk koi te zijn.

Dit belette de eigenaar niet om er heel blij mee te zijn volgens mij, en kijk nu zelf naar dit toonbeeld van schoonheid, ik kan er niet veel meer aan toevoegen. Ik zal de volgende dagen nog enkele van deze showa laten zien. 

Dit was de showa bij aankoop.

Nu moet je denken dat er 29 van deze mooie showa rondzwemmen in Arendonk. Zeker interessant om te komen kijken als je zin hebt, het is de moeite. 

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Roy

555


Rob en tara

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml