Onverwachte score

Onverwachte score

Ondanks het feit dat ik niet zelf aanwezig was, heb ik toch weer enkele koi kunnen scoren op de veiling van Momotaro.

Ik zal ze eventjes op een rijtje zetten, want gisteren had ik het eventjes te druk. Er waren nogal wat afspraken gemaakt gisteren, en dat heeft even voorrang, maar daarover morgen meer.

De belangrijkste score denk ik, en iedereen zal het daarmee eens zijn, is de formidabele JAH kohaku nummerke 18 van de veiling.

De nieuwe rijken moeten eventjes ingedommeld zijn vermoedelijk, want ondanks het feit dat deze niet goedkoop was, denk ik dat ze haar geld meer dan waard is.

Ik zou deze ten stelligste aanbevelen aan mensen die op langere termijn een jumbo in hun bezit willen hebben, die niet alleen in de lengte haar glorie laat zien, maar ook nog eens in de breedte.

En eindelijk heb ik dan ook nog eens terug het verhaal en de bloedlijn van de formidabele TM kohaku weer opgepakt, want de mannelijke zijde van deze bloedlijn is een TM kohaku, en daar heb ik een zwak voor.

De prijs die ik ga hanteren voor deze kohaku is 5950 euro, en dat wordt zelfs bevestigd door niemand minder dan Michel Capot. Voor velen misschien een onbekende, maar voor de insiders zeker en vast niet...

Zijn reactie: Good purchase, nice balance. Price wise it is a good compromise! en je kan het zelfs controleren via zijn facebook reactie

Koi nummer 19 van de veiling zal dan misschien een iets gematigdere bouw hebben, maar daar lig ik dan weer niet van wakker. Dit zijn koi die ikzelf heel graag zie.

Ik word gecharmeerd door het onorthodoxe patroon, dat geflankeerd wordt door een sneeuwwit shiroji, dat het patroon als het ware een tweede dimensie geeft. Zalige koi, en deze kan ik zelfs iets goedkoper aanbieden, namelijk 4950 euro.

Kohaku nummer 31 is gelukkig nog iets goedkoper, namelijk 3950 euro. Ondanks het feit dat ik meer dan iemand anders bewust ben van het feit dat het nog steeds veel geld is, kan ik met de hand op het hart bevestigen dat deze prijzen meer dan acceptabel zijn.

Het blijft een hele kunst om een systeem op te zetten waarbij de algemene kwaliteit met rasse schreden vooruit gaat, en ook de prijzen een haalbare kaart blijven voor de meeste koifanaten. Ga het maar zoeken….

Een echte kanjer is toch wel sanke nummer 101. En ik ben blij dat deze gisteren al een nieuwe klant heeft gevonden.

Je moet deze sanke enkele kleine puntjes vergeven, en als je dit kan, dan heb je mischien wel de jackpot gewonnen. Wat een krachtexplosie, wat een uitstraling….

Voor sanke nummer 89 en sanke nummer 139 heb ik eieren voor mijn geld gekozen.

Ik kon deze dadelijk doorverkopen naar Indonesië, wat ik dan ook heb gedaan, mede omdat ik ze ook iets minder geschikt vind voor de verkoop, en dat het risico om ze niet te kunnen verkopen groter was.

Zou ik ze niet hebben kunnen doorverkopen, dan zou ik er geen probleem mee gehad hebben om deze aan het reeds rijke assortiment toe te voegen.

Misschien toch nog even vermelden

Zaterdag 19 december: GESLOTEN

Zondag 20 december: van 10.00 tot 13.00 uur

Zaterdag 26 december: Open van 10.00 tot 12.00 uur

Zondag 27 december: gesloten.

Zaterdag 23 januari GESLOTEN

Zondag 24 januari GESLOTEN

Zaterdag 30 januari GESLOTEN

Zondag 31 januari GESLOTEN

Meer afbeeldingen

Onverwachte score: afbeelding 1
Onverwachte score: afbeelding 2
Onverwachte score: afbeelding 3
Onverwachte score: afbeelding 4
Onverwachte score: afbeelding 5
Onverwachte score: afbeelding 6
Onverwachte score: afbeelding 7
Onverwachte score: afbeelding 8
Onverwachte score: afbeelding 9
Onverwachte score: afbeelding 10
Onverwachte score: afbeelding 11
Onverwachte score: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240