Onze horizon vergroten

Onze horizon vergroten

Vandaag zijn de eerste stappen gezet om een tweede weg in te slaan. Het eerste kleine project van Wiechert is een feit. Zijn relaties met de kwekers in het Noorden vormen op dit moment een nieuw gegeven om misschien nieuwe wegen in te slaan.

Zelf ben ik al enkele keren in Niigata geweest, en eerlijk is eerlijk, ik vind het een heerlijke streek om rond te rijden en de kwekers te bezoeken. Het probleem is echter dat het niet altijd mijn ding is, en dat ik altijd meer gefocused ben op het Zuiden.

Misschien komt er nu een kentering, ik wil het nog even rustig bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik werk in ieder geval 100% mee om zijn eerste aankopen te introduceren. Ik moest voor klanten op zoek gaan naar goede asagi.

Wiechert nam dadelijk contact deze week om zijn eerst opdracht tot een verstandig einde te brengen. Dit gaat niet over één nacht ijs natuurlijk, daar gaan langere onderhandelingen en besprekingen aan vooraf.

Yamaju koi kwekerHet laat ons nu ook weer kennis maken met nieuwe namen van kwekers aan het Interkoi firmament, in dit geval de kweker van de Jamaju koifarm. De naam van de eigenaar is misschien iets minder in de omloop, namelijk Hoshino Shigeyuki.

De koifarm is gestationeerd in Yamakoshi Nagaoka en zijn vooral bekend voor hun Shusui, Oshiba Shigure, Doitsu Oshiba Shigure, Yuki Asagi en Kawarimono. Hun opgroeifaciliteiten beschikken over 30 000 m² 

In dit geval gaat het dus over 2 afgeborstelde asagi die binnenkort naar Arendonk zullen komen. Ze zijn respectievelijk beide tussen de 50 en 55 cm.

Ik heb aangedrongen op betere foto's en afzonderlijke filmpjes, dus deze komen er nog aan in de loop van de volgende dagen.

Ik zet er momenteel nog even geen prijs op. Ik word op dit moment geconfronteerd met verhoogde transportprijzen die 50% hoger liggen dan vorig jaar, inclusief de moeilijkheden, en bovendien worstel ik met de energiekosten op dit ogenblik.

Ik ga jullie er niet teveel mee vervelen, maar het zijn wel ernstige aanslagen op onze mogelijkheden, maar dat zal niet bij mij alleen zijn.

Ik ga eerst alles rustig op een rijtje zetten, nog even geen prijs doorgeven, maar moest je interesse hebben mag je me natuurlijk altijd contacteren. 

Wie liever met Wiechert contact opneemt, kan dat natuurlijk ook altijd via zijn messenger kanaal. Je moet er wel rekening mee houden dat hij naast zijn hobby ook zijn werkzaamheden heeft.

Hij zal altijd zo snel mogelijk proberen te antwoorden, en zal altijd instaan voor de juiste koibemiddeling tussen zijn klanten en tussen Interkoi, met respect voor beide partijen zoals het zou moeten zijn.

 

Meer afbeeldingen

Onze horizon vergroten: afbeelding 1
Onze horizon vergroten: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Wiechert

555


David

555

Wiechert

555


Johan

555


Matthijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml