Ook een terrasje doen ?

Ook een terrasje doen ?

Ze waren er al vroeg bij vandaag. Het was maar amper 10 uur of men was er al.

Daar ben ik op dit moment blij mee hoor, want het is gene vette dit jaar, ik heb het wel ooit anders geweten. Misschien ligt het ook aan mij, wie weet. Iedereen is in ieder geval altijd welkom om een terrasje te doen. We zullen proberen iedereen zo goed mogelijk te ontvangen.

In ieder geval was het een oergezellige middag met enkele fijne klanten, en we hebben een aantal mooie vissen gebowld om na te kijken. Het zijn koi uit het duurdere segment, maar zeker de moeite om te laten zien, want wie zit nu niet graag mooie vissen ?

Alle koi die ik nu ga tonen, mogen tegen een aanvaardbare prijs Interkoi verlaten. Heb je interesse in één of andere van deze VHQ vissen, dan mag je me altijd contacteren met een persoonlijke benadering van de prijs die je in gedachten hebt. Het zijn allemaal vissen uit het hogere segment die wel enige waardering genieten. Met een aanvaardbare prijs bedoel ik dus ook een prijs die qua prijs/kwaliteit verhouding acceptabel is. De premiejagers worden niet beloond,..dus waag je kans.

Een bijzonder zwak hebben we toch voor deze zeer speciale sanke van Momotaro, één van de 2 overgebleven koi van de opensales van vorig jaar, die vrij veel succes kenden. De sanke is nu 61 cm geworden, en bekijk zelf de mogelijkheden maar.

Een fraaie nisai yondan kokaku, SFF Rose Queen Bloodline x SFF Rose Symbol, de persoonlijke lieveling van Ben, nu 53 cm, maar met de mogelijkheden om uit te groeien tot een machtige vijvervis, heeft nog vele goede jaren voor zich. Behandel deze naar behoren, en je scoort hoge punten. De uitstraling is een SFF waardig. Ziehier de ouderdieren.

Eén van mijn persoonlijke lievelingen is toch wel deze hi showa. Toegegeven het is geen geweldenaar qua grootte en bouw, integendeel, maar met haar 61 cm toch een echte lieverd en vooral vrouwelijk ondanks dat ze een showa is. Er zijn veel betere showa, maar er nog veel meer slechtere showa. Het sumi is intens, en eens ze over de 70 cm zal zijn, heb je een schoonheidskoningin in je vijver zwemmen.

Het blijft een heel interessant patroon van deze Taniguchi kohaku, met dezelfde ouders als de yondan kohaku. Ze is niet overdreven groot, slechts 49,5 cm als nisai laat ze niet het achterste van haar tong zien, maar voor 1250 euro wordt je eigenaar van deze koi, en geef ze dan aub nog 4-5 jaar de kans om uit te groeien tot een legendarische kohaku.

Eveneens uit dezelfde reeks, maar dan ook de laatste van deze 20-reeks van Taniguchi is dit exemplaar. .Zo hebben we ze gekocht. Toch mooi als je haar hele levenslijn kan laten zien nietwaar ?

Een ongelooflijke beul als je deze showa in de bowl zet, met een sumi om van te likkebaarden, is deze klassieke showa van Takigawa, die geen eigenaar kan vinden. Wie heeft er van dit soort vissen rondzwemmen ? Zou je hier geen gokje op durven wagen ? Ze is nu 66 cm, en iedere cm is van goudwaarde.

Zo zag ze er toen uit, dat is 14 december 2011, 30 cm bij aankoop via het certificaat. Zo ziet ze er nu uit op 7 juli 2012, maar wel 47,5 cm ondertussen. Momotaro blijven groeikanonnen, en zeg nu zelf...is dit geen waardige kohaku

Last but not least, een kohaku die misschien niet de uitstraling heeft van een superkoi, maar wel een zeer degelijke en grote vijvervis zal worden, is deze 46 cm grote kohaku van Momotaro, en zuster of broer van bovengenoemde. Ze was iets minder groot bij aankomst, maar heeft het ook flink gedaan. Iedereen die een bod doet boven de 500 euro maakt kans om eigenaar te worden van deze dankbare koi.

Zo, ik heb weer mijn best gedaan om iets te verkopen, en hoop dat ik enkele mensen heb wakkergeschud vandaag...Mensen...wakker worden....en niet meer naar het nieuws kijken...(ik bedoel hiermee het nieuws op TV, en niet mijn nieuwitem natuurlijk)

Bovendien zal ik vandaag aanwezig zijn tot 12 uur. Daarna ga ik rusten...

Meer afbeeldingen

Ook een terrasje doen ?: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240