Op jacht naar jumbo tosai

Op jacht naar jumbo tosai

De vraag werd gesteld om de DVD's of Blue Ray van Mark Gardner te bestellen, zodat deze op een betaalbare manier kunnen aangekocht worden.

Deze preview van de DVD - (publiciteit vijveraccent) licht een tipje van de sluier op en laat je meegenieten van de inhoud van deze DVD.

Na contact genomen te hebben en een kleine berekening te hebben gemaakt, kom ik tot volgende prijsstelling:

Prijs DVD: 19,50 euro

Prijs Blue Ray: 24,50 euro

Indien je de DVD of Blue Ray wil opgestuurd hebben, komt er 3 euro verpakkings- en verzendingskosten bij, zowel in Nederland als in België.

Om ze te bestellen, moet ik echter voldoende kopers hebben anders bestel ik ze niet. Ik heb er helaas geen behoefte aan om ze bij mij op de plank te hebben liggen. Wie een bestelling wil plaatsen moet me eventjes een mail sturen, maar nog NIET betalen. Woensdagavond is de mogelijkheid om te bestellen voorbij en zal ik beslissen of ik ze laat komen of niet.

Als er voldoende mensen zijn, zal ik een mail sturen aan die mensen met de gegevens om de betaling te verrichten. Als de betaling is ontvangen zal ik de DVD's of Blue Ray verpakken en versturen. Wat ontvang ik dan graag van je ? Naam, adresgegevens, aantal DVD's of Blue Ray, en of je ze wil opgestuurd hebben of ze wil komen ophalen. Woensdagavond of donderdagmorgen weet je of de bestelling zal doorgaan.

Ik dacht dat dit de beste manier was om de DVD's/Blue Ray op een betaalbare manier hier te krijgen.

Vervolgens: Ik kan een 7-tal jumbo koi aanbieden tussen de 65 en 80 cm. Ze zijn allen tussen de 5 en 6 oud, van de kwekers Toshio Sakai, Hirasawa en Marudo. Een filmpje staat ter beschikking, maar enkel nadat ik de koppeling heb gemaakt, kan je het filmpje zien. Het handelt zich over een sanke, shiro, showa, yamabuki, hi utsuri, doitsu en ginrin oshiba. Deze jumbo blaken van gezondheid.

Indien iemand interesse heeft, kan hij me een mail sturen met het verzoek om deze koi te mogen zien. Ik zal de koi dan gedurende 1 of 2 dagen via een filmpje laten zien.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137