Voorlopig laatste zaterdag

Voorlopig laatste zaterdag

Voila, mijn laatste zaterdag is voorspoedig verlopen. Denk eraan dat ik de volgende 2 weken niet open ben, vermits ik in Japan zal zijn.

Ik zal het missen, mijn zaterdagen. Rini was weer in beste doen gisteren, en de aanwezigen hebben zich volgens mij flink geamuseerd. We hebben ons eventjes geoefend in het maken van een commercial voor mijn filmpjes, wat je in het overzichtsfilmpje zal kunnen zien.

Het was leuk oefenen en voor een goede uitspraak is Rini nooit verlegen. De bedoeling is dat ik misschien in de toekomst wat publiciteit ga maken via mijn filmpjes. Ik vind het leuk om te doen, en misschien brengt het nog wat geld in het laatje.

Wat is de bedoeling van een promotiefilmpje ? Mijn filmpjes worden vrij veel bekeken. Gewoonlijk ligt dit tussen de 150 en 600 keer, afhankelijk van de interesse. De bedoeling is dat ik een 10-20 seconden vooraf laat gaan, door een korte advertentie die met koi te maken hebben.

Mijn eerst proefstukje heb ik gisteren gemaakt en wat kan ik beter voor het eindejaar promoten dan het boek van Rini Groothuis, Nishikigoi Symfonie....Tijdens de wintermaanden kan ik mij wat toeleggen op dit onderdeel. Altijd plezierig om van datgene wat je graag doet, nog wat extra inkomsten te genereren.

Jordy en Richard kwamen van de regio Nijmegen om de inhoud van mijn bakki shower op te komen halen. Zij waren er blij mee en ik was blij dat ik het verkocht had. Beide partijen tevreden....

Marcel en Ruben hadden zich laten verleiden door de chagoi van Marudo. De vissen zwommen nog goed rond, bowlen was dus geen probleem, en koi overzetten op dit ogenblik al helemaal niet. Ze hadden ook nog interesse in een shiro van Okawa, en in plaats van één werden het er twee. Als toemaatje zagen ze nog een kohaku van Momotaro die de moeite om verder op te laten kweken waard was. Al bij al een geslaagde laatste zaterdag.

overzichtsfilmpje

chagoi van Marudo

Meer afbeeldingen

Voorlopig laatste zaterdag: afbeelding 1
Voorlopig laatste zaterdag: afbeelding 2
Voorlopig laatste zaterdag: afbeelding 3
Voorlopig laatste zaterdag: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240