Overkappingen

Overkappingen

Het is stilaan tijd om de overkapping over de vijver te bouwen.

Sommigen hebben deze al gemonteerd, anderen nog niet, en nog anderen moeten er nog eentje bouwen. Ik heb ondertussen het eerste filmpje binnengekregen van een overkapping.

Het mooie van het zien van andere overkappingen is het feit dat je iets kan leren over de manier waarop bepaalde mensen hun overkapping bouwen. Laat ons eerst het filmpje bekijken van deze nobele onbekende, wiens naam ik zeker niet zal bekend maken....

Mijn vraag is of hij mijn systeem heeft nagebouwd of dat hij zelf op het idee is gekomen om de overkapping op deze manier te bouwen. Het lijkt in ieder geval op mijn systeem, en daar is totaal niets mis mee...integendeel, ik ben er nog steeds trots op om dit eenvoudig systeem te hebben gemonteerd. Maar misschien zijn er mensen die nog slimmer zijn en misschien nog een beter systeem hebben ontwikkeld.

Zelf heb ik de overkapping er al enkele weken opliggen, en ik verheug me nog telkens iedere dag om de koi op een temperatuur van 18° te zien zwemmen.

Hoe het komt weet ik niet, maar tijdens de winter op deze temperatuur zijn ze zelfs meer uitgelaten dan in de zomer. Of is het misschien de bescherming van de kap die hun het gevoel geeft van veiligheid ? Misschien interessant om eens verder te onderzoeken. De ontspannenheid bij de koi is echter opvallend.

Het is trouwens een mooi onderwerp om misschien tijdens deze periode ter sprake te brengen. Foto's en filmpjes van je overkapping zodat anderen kunnen zien en leren. Voel je je geroepen om je overkapping te laten zien. Dat kan ! Stuur alle info (foto's en filmpjes) op via www.wetransfer.com en ik zal dit proberen netjes te verwerken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240