Opendeurdag nr. 2

Opendeurdag nr. 2

De opkomst was precies zoals ik het ingeschat had, niet meer, niet minder, maar....

Eerst en vooral moet ik me verontschuldigen aan de mensen, want ik weet dat ik niet optimaal in conditie was om de mensen een gepaste ontvangst te geven.

Ik heb mijn best gedaan, maar ik was ditmaal helaas echt ziek. Ik heb de laatste 5 dagen zoveel geslapen onder een deken, wat ik de laatste 40 jaar niet heb gedaan. Ik en dekens gaan niet samen....Ik hoop dat ze er niet te veel van gemerkt hebben en toch nog een fijne dag hebben gehad. Mijn foto-en film niveau lag ook op een laag pitje, maar gelukkig heb ik toch enkele zeer mooie shots gemaakt van koi die de klanten eens graag zouden zien.

Zoals gisteren heb ik hier gewoon één langere film van gemaakt, waardoor je wat langer kan genieten van een filmpje. Als eerste werd weer mijn persoonlijke kindai showa gekozen. Deze geniet blijkbaar veel succes, wat me plezier doet. De kohaku bij de showa in de bowl is de kohaku van Jelle, en die heb ik er speciaal bijgezet om Jelle, die op grote afstand woont even van zijn koi te laten genieten. Wat een beul zou ik zeggen.... Als tosai gekozen begin dit jaar, heeft ze een geweldige evolutie doorgemaakt en is ze serieus ontwikkeld.

De tweede shot laat ook 2 machtige koi zien, met name de kohaku en de sanke van Yamamatsu, die met hun enorme uitstraling toch wel enkele harten sneller laat kloppen. De mannelijke kohaku van Taniguchi, die daarna volgt, is een plaatje van een koi, en bovendien een kwalitatief hoogstaande kohaku. Het zal je koi maar zijn...

De kleintjes gaan nu op welverdiende rust. De temperatuur zal nu wat omhoog gaan, de verkoop wordt stilgelegd, en eind volgende week zullen de verkochte gescheiden worden van de niet verkochte. We zijn allen benieuwd wat het gaat worden, maar één ding is zeker: op de korte periode dat ze in Arendonk zaten, waren ze al flink veranderd in positieve zin, wat algemeen bevestigd werd door de mensen die ze al gezien hadden.

Ondertussen heb ik mijn griep doorstaan, en kan ik recupereren. Ik dank alle mensen nogmaals persoonlijk voor hun bezoek, en hoop dat ze er toch van genoten hebben.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240