Opendeurdag, Zondag 11 juni

Opendeurdag, Zondag 11 juni

Het is zover, de jaarlijkse opendeurdag is in aantocht. Zondag 11 juni staat al lang in de agenda, en al de koikichi worden verwacht.

De weergoden zijn ons blijkbaar gunstig gezind en voorspellen voorlopig een zonnige dag met een temperatuur van ± 23°. Ideaal weer…een dag om van te genieten.

Enkele belangrijke punten op een rijtje:

Eerst en vooral het parkeren. Gelieve alle auto’s te parkeren op een parkeerterrein dat aangeduid wordt op de bijgevoegde kaart. Het is een kleine 500 meter van Interkoi en je valt er niemand mee lastig. Doen aub…

Op zaterdag 10 juni zal ik de deuren sluiten om 15.00 uur zodat ik alles nog klaar kan zetten voor de opendeurdag. Gelieve hier rekening mee te houden.

Zondag 11 juni.

De poorten worden geopend om 11 uur.

De catering zal aanwezig zijn vanaf 12.30

Ter ere van het 10-jarig bestaan werd er beloofd dat er op deze dag koi kunnen aangekocht worden met een korting van 30% op de aangegeven prijzen op de website.

Er zijn echter een paar voorwaarden aan verbonden. Eerst en vooral moeten de koi aanwezig zijn in Arendonk, dus koi die niet aanwezig zijn vallen automatisch uit de boot, waaronder dus ook de koi die nog in de mudpond verblijven.

Er zullen foto’s tegen een bord gepint worden met vermelding van de prijs. Op deze prijs is een korting toegestaan van 30%. De prijzen kan je momenteel ook bekijken op de website. Denk er ook aan dat de foto's niet altijd representatief zijn voor de koi. De foto's worden dikwijls genomen bij aankoop, en de koi kunnen ondertussen al flink wat veranderd zijn.

Je neemt de foto van de koi die je wenst aan te kopen en geeft deze aan mij. Ik hoop dat Ben mij zal helpen, wat ongetwijfeld wel is, en zullen de koi dan bowlen. Op dat moment kan je de koi rustig bekijken en beslissen of je de koi al dan niet wil aankopen.

Fijner zou het ook nog zijn als je vooraf zou aangeven welke koi je eventueel zou willen zien om aan te kopen tegen deze korting. Het is ook de laatste keer dat je de kans krijgt om koi met deze korting aan te kopen. Nadien zullen er nog speciale acties volgen om te proberen zoveel mogelijk koi te verkopen, maar op deze manier heeft iedereen een faire kans gehad.

Trekking van de prijzenpot voor het 10 jarig bestaan.

Om ± 15.00 uur zal de trekking van het lot gebeuren door mijn kleinkinderen. Er zijn momenteel ± 2000 loten weggeschonken aan de mensen die koi hebben gekocht vanaf het begin van dit jaar.

De loting zal als volgt gebeuren:

Ieder kleinkind zal een lot uit een zak nemen met een mogelijk winnend nummer. Dit zullen dus 7 kandidaten zijn die kans maken op een prijs. Dan volgt de apotheose en worden de winnaars getrokken uit deze 7 loten.

Ditmaal heb ik de jongens uitgekozen om het de prijzenpot te verdelen.Sander zal als eerste het lot trekken uit de 7 getrokken loten dat recht geeft op de 3de prijs: een waardebon van 250 euro te besteden voor de aankoop van probites of een koi naar keuze.

Rémy zal het lot voor de 2de prijs trekken: een waardebon van 500 euro te besteden voor de aankoop van probites of een koi naar keuze.

Tenslotte zal Rio de hoofdprijs trekken: een gratis reis naar Japan, samen met mij, op een tijdstip door mij bepaald. De reis wordt door Interkoi betaald, de verblijfskosten worden door de winnaar betaald.

Voor de kinderen zal er een springkasteel opgesteld staan. Altijd leuk, maar gelieve toch een oogje in het zeil te houden voor de kleintjes. Ziedaar in grote lijnen het programma van de opendeurdag. De rest laat ik aan de mensen over. Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het wel.

Indien er klanten zijn die op deze dag een koi mee naar huis wensen te nemen die nog in Arendonk zwemt, gelieve me dit even per mail door te geven. Kwestie van dozen en zakken klaar te zetten zodat alles vlot kan verlopen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240