Ophalen koi uit de serre

Er is vandaag weinig nieuws te melden. 

Ik heb gisteren nieuwe foto's moeten maken van de seminar koi voor het NVN dagblad. Ik moest 5 showa bowlen en fotograferen. Ik heb ze bewust niet gefilmd omdat ik er wil mee wachten tot ze opgehaald worden in de loop van de volgende weken.

Mooie anekdote: ik kreeg zonder probemen de 4 eerste koi te pakken in het wat groenige water. Voor de 5de moest ik echter een half uur tijd uittrekken om hem te pakken te krijgen. UIteindelijk lukte het toch en zou ik kunnen beginnen te fotograferen. Probleem ? De batterijen van de camera waren leeg ! Wil je geloven dat ik gevloekt heb !

Ik kan helaas de foto's nu niet laten zien. Johan (domi johan) zal alle info opsturen nadat alles gepubliceerd is. Eventjes wachten is dus de boodschap.

Wij gaan vandaag de koi ophalen uit de serre. Het is vermoedelijk geen al te best weer, dus ik zal enkele overzichtfilmpjes maken zodat alles een beetje kan getoond worden, en in de loop van de volgende week zal ik gedetailleerder ingaan op de koi individueel.

Morgen ben ik aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur

Ah ja, ik had gisteren toch nog een filmpje gemaakt. Dat kan ik ook nog even tonen.

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Andrée en Ludo

Daar is eentje bij die binnenkort bij ons mag rondzwemmen. Blij dat ik hem eens zie.

interkoi

wees maar zeker, en hij zag er super uit !


Jurriaan

Dat zal een mooie dag worden. Veel succes, geniet ervan!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74