Programmatie september 2019

Programmatie september 2019

Ondanks het feit dat er niet veel koi meer op de website staan, staat er nog redelijk veel op het programma deze maand.

Ik ga alles op een rijtje zetten, zodat dit voor iedereen duidelijk is. Ik wil alle betrokkenen ook vragen om de regeltjes in acht te nemen, want er zit heel wat aan te komen, en we willen dit in goede banen leiden.

Zondag 22 september

Het ophalen van alle koi uit de opgroei 1 ophalen. De temperatuur zal de week voordien op buitentemperatuur worden gebracht, zodat de koi rustig geacclimatiseerd worden.

Deze koi worden in Arendonk afzonderlijk in een binnenvijver geplaatst en ik verzoek de eigenaars om deze koi dan te komen ophalen tussen maandag 23 september en ten laatste op zaterdag 28 september. Door de week op afspraak is altijd mogelijk.

Gelieve door te geven wanneer je kunt komen zodat ik alles kan klaarzetten. Wel zou ik willen dat je eventueel dozen meebrengt of een blauwe bak, want ik kom in problemen met mijn dozen.

Zaterdag 28 september

Alle koi uit opgroei 2 worden uit vijver 5 bovengehaald, gefotografeerd en gefilmd. Dit is een mengeling van verkochte en niet verkochte koi. We beginnen er zo vroeg mogelijk mee, rond 11 uur.

De verkochte koi zouden moeten opgehaald worden op zaterdag 28 of zondagmorgen 29 september, of voor zaterdag 5 oktober, want dan vertrek ik naar Japan. Uiteraard zal de vijver gewoon op buitentemperatuur gezet worden, een week vooraf.

Ik zou het op prijs stellen indien deze tegelijkertijd opgehaald worden. Tevens hebben ze nog de mooie nazomer om zich rustig aan te passen in je vijver, het ideale tijdstip.

De niet verkochte koi zullen opnieuw te koop aangeboden worden. Wie graag aanwezig is, is natuurlijk welkom, en afhankelijk van hun ontwikkeling zullen we de koi beoordelen en de bijhorende prijs vermelden.

Men heeft dan nog een keuze. Ofwel kan men één van deze koi aankopen en meenemen wat mijn voorkeur geniet, of men kan kiezen voor de volgende mogelijkheid. De koi mag overwinteren in opgroei 1,tegen vergoeding, tot voorjaar 2020. Na het overbrengen is dit niet meer mogelijk.

Zoals gezegd zal ik naar Japan vertrekken met Ben op zaterdag 5 oktober tot en met zondag 13 oktober. Met andere woorden zullen wij gesloten zijn op beide weekends. Gelieve hier rekening mee te houden.

Wat betreft de mogelijkheden tijdens onze Japanreis zal ik je later informeren. Hier moet ik alles nog even op een rijtje zetten, dus daarover later meer.

Dan nogmaals het verzoek om eventueel blauwe meetbakken of dozen mee te brengen, want ik heb niet voldoende dozen momenteel.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240